Korkmaz “Belediyecilik sadece yol ve kaldırımla olmuyor”

Seçim çalışmalarını sürdüren Büyük Birlik Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz, önceki gün de Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi’ni ziyaret etti. Kendisi ile birlikte

Çerkezköy 30.01.2014 13:48:00 0
 Korkmaz “Belediyecilik sadece yol ve kaldırımla olmuyor”
SEÇİMLERİ ALACAÐIMIZA İNANIYORUZ
Ziyarette konuşan BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Turan Demircan “Geçtiğimiz hafta Tekirdağ’da gerçekleştirdiğimiz ve genel başkanımız katıldığı toplantıda adayımız Faruk Korkmaz’ı açıklamıştık. O günden itibaren seçim startını verdik. Bununla ilgili derneklere, sendikaları da ziyaretler gerçekleştiriyoruz” dedi. Seçimleri alacaklarına inandıklarını belirten Demircan “Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Projeler ilerleyen günlerde belirlenecek. Büyük aile projemiz var. İnşallah Çerkezköy’ü alırsak bu projeyi hayata geçireceğiz” dedi. BBP Bayrağı altında büyük birlik hareketini başlattıklarını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz da “Biz küserek gitmedik ve tekrardan kucak açtılar. İnşallah gururla bu yuvamızda siyasetimizi devam ettireceğiz. Halkın bizlere karşı büyük teveccühü var.  Sevgiye, saygıya susamış ve şuan ki Belediye Başkanına müthiş bir tepki olduğunu görüyoruz” dedi.
 
 
KIZILPINAR’DA GÜZEL HİZMETLER YAPTIK
Korkmaz, Kızılpınar’da güzel hizmetler yaptıklarını dile getirerek “Bugün Çerkezköy’de olmayıp da Kızılpınar’da mevcut olan 500 kişilik konferans salonu, iki bin kişilik düğün salonu, altı katlı gençlik merkezi, futbol sahası, dört bin tonluk su deposu, iki tane kapalı halı saha, 45 derslik çok programlı lisemiz, 21 derslikli Anadolu lisesi, 24 derslik ilköğretim okulu, üç tane cami bizim zamanımızda yapıldı ve hizmete sunuldu. İnsanları gönlünü kazanmak en önemli özelliğimizdir. Belediye başkanları halkın malıdır. Biz halkın ve gençlerin sesine kulak verdik. BBP çatısı altında büyük hareketi başlattık. Projelerimizi sizlere anlatacağız. Ne kadar konuşsak da 30 Mart’ta belediyeyi aldıktan sonra gençlerimiz, annelerimiz, eğitim için çok güzel projelerimiz var. Çerkezköy’de sadece yol ve kaldırımla belediyecilik olmuyor” diye konuştu.
 
ADAM OLMANIN CİNSİYETİ YOKTUR
Seçim çalışmaların barış içinde geçmesini temenni eden BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz “Bizim kişilerle işimiz olmayacak.  İşimizi projelerle ve kendimizi anlatarak yapacağız. Mevcut olan projelerimiz bizlere yeterlidir. Bir Belediye Başkanı olarak benim yaptığım projeleri yapmış ise çıksın karşıma söylesin. Hodri meydan. Çok güzel işler yapacağımızı düşünüyorum. Gençler muhakkak ki iyi düşünsünler. Sandıkların başına gittiğiniz zaman bir kez daha düşünün. Kızılpınar’a bakarak oyunuzu kullanın” dedi. Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Aynur Düzgünel de bir kadın olarak siyasette mücadele vermenin zorluklarını yaşadığını ve geri çekilmeyi düşündüğünü ifade ederek “Halkımızdan kadınlardan gelen baskı olduğu için devam etme kararı aldım. Kadın yada erkek olmak önemli değil önemli olan adam olmaktır. Adam olmanın da cinsiyeti yoktur” dedi.
 
GÜVENLERİNİ BOŞA ÇIKARMAYACAÐIZ
İnsanın gereksinimlerine ve ihtiyaçlarına yönelik hizmet üretilmesi gerektiğini söyleyen Düzgünel “Sadece rasyonel, mühendislik bakış açısı ile biraz daha hümanistlik ve insancıl şekilde yaklaşmamız lazım. Bunları gerçekleştirmek adına yola çıktık. Başkan Faruk Korkmaz’ın yanında olduk. Bize bu fırsatı verdiği için kendisine teşekkür ediyorum. Kadınlarımızın ve halkımızın bizlere karşı büyük teveccühü var. Bizlere inanıyorlar ve bizler de onların güvenlerini boşa çıkarmayacağız. Onların sözünü dinleyerek hareket ettiysek, bundan sonra da durmayarak devam edeceğiz” diye konuştu.
 
SİYASET GÖNÜL İŞİDİR
Çerkekzöy Belediye Meclis Üyesi Habip Bilgin de siyasetin bir tercih işi olduğunu ifade ederek “Siyaset gönüllerden geçen bir şeydir. Zorla birisine siyaset yaptıramazsınız. Gönlümüzün orada olması gerekiyor. Hizmet yapmak istiyorsanız siyasetten başka düşünceniz olmayacak. Zaman zaman büyük siyasetçilerde parti değiştirmiştir. Bizi kamuoyunda fazla eleştirecekler ama biz kulaklarımızı kapattık. Bizlerin tecrübeleri vardır. Tecrübelerimizi, düşüncelerimizi ve şimdiye kadar yapılamayan şeyleri hayata geçirmek için bu yola çıktık. Kendimizden eminiz. Çünkü kendiniz yapmak istediğiniz işe inanmazsanız başarılı olamazsınız. Biz önce yaptığımız işi yapabileceğimize inandığımız için o hevesle yola çıktık. Hiçbir eksiğimiz yok. Aday adaylık döneminde bu işi yaparım diye eleştirilerde bulunduysa onu cahillik olarak görüyorum. Her insan istediği işi yapabilir yeter ki gönlünü ortaya koysun” dedi. Bu süreçte sıkmadık el bırakmayacaklarını söyleyen Bilgin “Projelerimizi anlatacağız. Ortaya güzel, vizyona yakışır, ileride Çerkezköy’ü şehir yapacak projeler ile vatandaşın karşısına çıkacağız. İnsanların güvenini boşa çıkarmayacağız. İnsan odaklı siyaset yapacağız, Sokağa çıktığımızda vatandaşımız birbirleri ile yarışmayacaksa ve bizi gördüklerinde kafalarını çevirmeyecekse o zaman siyaset yapmış olacağız. İnsanların gönlünü kazanmak çok önemlidir. Faruk Korkmaz bunu Kızılpınar’da başardı ve  burada da bunu başarmayı düşünüyoruz. Siyaset inanmak güvenmek, kendi özgüvenini kazanmaktır” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak da “Faruk Korkmaz’ın Kızılpınar’da yaptığı işler bellidir. Kendisi sevilen ve sayılan birisidir. Bizim değer verdiğimiz bir abimizdir. Bu iş gönül işidir. Siyasete bir şekilde gönül vermezseniz bu iş olmaz. Fedakar olmazsanız yapamazsınız. Bu davaya gönül vermiş insanlarsınız” diyerek kendilerine seçimde başarılar diledi.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10