AK Parti’nin ilk seçim bürosu törenle açıldı

AK Parti’nin Çerkekzöy’deki ilk seçim bürosu dün 11.00’da Gazi Osman Paşa Mahallesi Efendioğlu Sokak No: 4 adresinde açıldı.

Çerkezköy 31.01.2014 12:46:00 0
 AK Parti’nin ilk seçim bürosu törenle açıldı
KATILIM YOĞUN OLDU
Düzenlenen açılış törenine AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, Çerkezköy Belediye Başkanı ve AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Ali Ertem, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Sait Yazı, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkan vekili Selda Yeşil, Aday adayları Tuncay yegin ve Mehmet Danyeli, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Nuran Yeşil, Behçet Güven ve Hasan İşcan,  İl Genel Meclis Üyesi Abdurrahman Çiçek, İl Genel Meclisi Eski Başkanı Halil çelik, Kızılpınar Belediye Meclis Üyeleri, Yavuz Kütük, Nevzat Teker ile çok sayıda partili katıldı.
 
 
USTALIK DÖNEMİ OLACAK
Açılış töreninde konuşan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, bu seçim bürosunun AK Parti’ye iyi hizmetler edeceğine inandığını söyledi. Çerkezköy’de 10 yıldır AK Partili bir belediye başkanının görev yaptığını söyleyen Kambur “Ali Ertem’in artık ustalık dönemi olacak. Onun 10 yılda neler yaptığını biliyorsunuz. İnşallah Çerkezköy’de daha çok hizmet verecek. Desteklerinizi bekliyoruz” dedi.
 
 
AÇILIŞI HEP BİRLİKTE YAPTILAR
Kambur konuşmasının ardından Ali Ertem, Mustafa Yel, Sait Yazı ve Selda Yeşil ile birlikte kurdele keserek seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Açılışın ardından partililer seçim bürosunda çay içerek sohbet etti.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10