Umre yolcularımızı uğurladık

Çerkezköy’den Umre’ye gidecek olan 51 kişilik hacı adayı kafilesi, dualarla uğurlandı. Kur'an-ı Kerim ve ilahilerin okunduğu uğurlama töreninde aralarında Şehit Dinçer Ersoy’un annesi ve babasınÄ?

Çerkezköy 2.02.2014 15:34:00 0
 Umre yolcularımızı uğurladık
Çerkezköy Haber- İslam’ın bireyi olan herkesin yürekten gitmek istediği kutsal topraklara Çerkezköy’den önceki gün 51 kişi uğurlandı.
 
BOL BOL DUA EDİN
Osmanlı Camii önünde düzenlenen törene umreye gidecek vatandaşlar ve yakınlarının yanı sıra Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, CHP Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, MHP Belediye Başkan adayı Koray Önsel ve vatandaşlar katıldı. Umre yolcularını uğurlayan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem “Mübarek toprakların mübarek yolculuğuna gidecek vatandaşlarımızı uğurlamak için geldik. Umre ibadeti sünnettir. Müslümanların ibadetlerinden biri olan Umre yolcuğu aynı zamanda haccın hazırlığıdır. Umre’ye giden kardeşlerimize Allah hayırlı yolculuklar nasip etsin. Bol bol ülkemiz ve Çerkezköy’de bulunan vatandaşlarımız için dua etmelerini istiyorum. Umreye giden bütün vatandaşlarımıza hayırlı yolculuklar diliyorum” dedi.
 
 
ŞEHİT ANNESİ VE BABASI DA GİTTİ
Kafile Başkanlığını Fevzipaşa Camii imam hatibi İsmail Bütün’ün yaptığı kafilede toplam 51 kişi yer alıyor. 14 Şubat tarihinde Türkiye’ye dönecek olan Umre yolcularını çok sayıda Çerkezköylü ve yakın akrabaları dualarla yolcu etti. Siirt’in Pervari ilçesinde düşen helikopterde şehit düşen Dinçer Ersoy’un annesi Hatun Ersoy ve babası Mustafa Ersoy’da umreye giden hacı adaylarının arasında yer aldı.
 
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10