Tokatlılar’dan AK Parti’ye destek

AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis üyesi aday adayı Ayhan Çitil, Tokatlı hemşerileri ile birlikte partiye destekte bulundu.

Çerkezköy 3.02.2014 16:34:00 0
 Tokatlılar’dan AK Parti’ye destek
BAŞBAKANIMIZA HEDİYE ETMEK İSTİYORUZ
Önceki gün saat 14.00’de Büyük Çerkezköy Kıraathanesi’nde düzenlenen programda konuşan AK Parti Parti Çerkezköy Belediye Meclis üyesi aday adayı Ayhan Çitil, geçmiş dönemlerde olduğu gibi bu dönem de AK Parti’ye ve Belediye Başkanına desteklerinin devam edeceğini ifade etti. Çitil “Geçmiş dönemlerde olduğu gibi bu dönemde de ak partiliyiz. Şahsım ve hemşerilerimiz adına sizlere söz veriyorum. AK Parti’nin bayrağını Çerkezköy’de dalgalandıracağız” dedi. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkan Vekili Selda Yeşil de Tokatlılardan destek istedi. Yeşil, AK Parti olarak Büyükşehir’i ve Çerkezköy’ü kazanarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a hediye etmek istediklerini belirtti.
 
 
BURANIN BİRİNCİ SINIF VATANDAŞLARISINIZ
Çerkezköy Belediye Başkanı ve AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Ali Ertem de Çerkezköy’de 81 vilayetten gelen vatandaşların bulunduğunu ifade ederek “Çerkezköy’ün bir özelliği var, Çerkezköy’e gelen gurbetçi olarak gelmiyor. Geldiği zaman yatırımını da buraya yapıp, ebedi yuvasını Çerkezköy’de kurup, hayatını burada devam ettiriyor. Dolayısıyla hepimiz Çerkezköylüyüz, hep birlikte Çerkezköy’e sahip çıkmaya çalışıyoruz. Tokatlılar Çerkezköy’ün asli unsurlarındandır. Buranın birinci sınıf vatandaşlarısınız” dedi. Çerkezköy’de kendi döneminde yapılan hizmet dışında hiçbir hizmetin yapılmadığını iddia eden Ertem “10 yıl boyunca yaptığımız hizmetler ortadadır. Hiçbir zaman ihanet etmedik. Tüm sokaklar tertemiz durumda. Her biriniz kendi sokağını düşününüz. Bu hizmetlerin içersinde Ali Ertem ve ekibinin döneminden başka bir başka Belediye Başkanının hizmeti varsa bana 30 Mart’ta oy vermeyiniz” dedi. Tek bir metrekare yol ve kaldırımsız yer bırakmadıklarını ifade eden Ertem “Tek bir metre kare sokağımızı susuz bırakmadık” dedi. Çöp hizmetleri ile ilgili de sıkıntı kalmadığını söyleyen Ertem “Gelir gelmez 10 yıldır çöp hizmetlerini özelleştirdik ve çöplerimizde pırıl pırıl temizleniyor. Yine ulaşımla ilgili yapmış olduğumuz hizmetler, kavşaklar, viyadükler, bulvar yolları görüyorsunuz” dedi.
 
 
ÇERKEZKÖY TRAKYA’NIN YILDIZI
Muhalefetin, yapılan hizmetlere kulp bulmaya çalıştığını söyleyen Ertem “Yok kaldırımlar kalitesiz, yok yollar kötü, yok köprü kambur diyerek çamur atmaya çalışıyorlar. Madem öyle tüm bu hizmetleri siz yapsaydınız da millet de size Allah razı olsun deseydi. Biz AK Partili bir Belediyecilik altyapısıyla geliyoruz. Bu zamana kadar yaptığımız hizmetler ortadadır. Ak Parti Belediyeciliği insan odaklı bir belediyeciliktir. Yani bizler sizler için varız. Sizlerin ihtiyaçlarını karşılamak için buradayız. Muhalefetten çıkan adayların bu konulardan uzak olduğu ortadadır. En iyi belediyeciliği bizler yaparız. Biz bugüne kadar hizmet ile geldik bugünden sonra da inşallah aynı şekilde devam edeceğiz” dedi. Bundan sonraki projelerinin ağırlıklı olarak sosyal projeler olacağını söyleyen Ertem “Çevre düzenlemeleri, insanlara yönelik, hemşerilerimize yönelik sosyal projeleri hayata geçireceğiz. Bu konuda da sizlerden yardım isteyeceğiz. Çerkezköy’e vizyon atlatacak projeler gerçekleştireceğiz. Çerkezköy Trakya’nın yıldızıdır ve olmaya da devam edecektir. Bizim sokaklarımızı, caddelerimizi, yaptığımız hizmetlerin kıyaslamasını yapsınlar, vicdan sahibi insan gerçeği görür. Siz Tokatlılarda vicdan sahisiniz, inşallah tercihinizi yine bizden yana kullanırsınız. Bizlere vermiş olduğunuz destekten ötürü teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
MİLLETİN HİZMETKARI OLMAYA GELİYORUZ
AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel de, seçimleri alarak diğer ilçelerde ve Tekirdağ’ı AK Parti Belediyeciliğinin hizmetlerini sunmaya azimli olduklarını belirterek “Biz milletin hizmetkarı olmaya geliyoruz. Sizlerle beraber inşallah gelecek nesillere en güzel Çerkezköy’ü ve Tekirdağ’ı yapmaya hazır olacağız. Görev sürem içinde okulların yapımından, hastaneye, kanalizasyon, göl, sulama aklınıza gelecek kamusal faaliyetlerinde bulunduk. Bizleri bu şehir yetişirdi ve bu şehre de borcumuz vardır. Bu dönemde en güzel eserlerle sizlerin karşısına çıkıcağız” dedi. Hem Çerkezköy ve hem de Tekirdağ için pekçok projesinin olduğunu söyleyen Yel “Çocukların gelişmesi açısından müzeler, semt konakları, rehabilitasyon merkezlerinin bulunduğu en güzel hizmetleri vatandaşlarımıza kazandıracağız. Trafik sorunlarını aşabilmek Çerkezköy Belediyesine de yardımcı olacağız. Çorlu ve Çerkezköy arasında sanayi tesislerimiz var. Üniversite ile iş birliği yapıp Balkan Teknik Üniversitesinin kurulması için gerekli alt yapı çalışmasını destekleyip hükümete sunacağız. Sportif faaliyetlerin gelişmesi için başta bu bölgemizde olmak üzere olimpik yüzme havuzu olan spor merkezleri olacak. Amatör spor kulüplere çok destek vereceğiz. Hafif raylı sistemi de ilçemizde de gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Bu sayılan projeleri yapabilmek yerel yönetimi destekleyen hükümet gücü ile olur. Hükümetimizin bunları size sunabilmesi için vatandaşlarımıza da büyük görevler düşüyor. Bizlerle beraber olduğunuz vakit en güzel hizmetlerin ulaşacağının sözünü veriyorum” dedi.
 
 
“ÜÇ KIRMIZI ÇİZGİYİ AŞMADIK”
AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur da AK Parti’nin yola çıktığında üç tane kırmızı çizgisi olduğunu ifade ederek “Bizler etnik, dinsel ve bölgesel milliyetçilik yapmayacağız diyorduk. Bunlara hep dikkat etmeye çalıştık. Çerkezköy’de 81 vilayetinden gelen insanlarımız var. Bir oldunuz, beraber olarak Çerkezköy’ü bu durumuna getirdiniz. Genel seçimlerde Çerkezköy’de AK Parti kurulduğundan itibaren Tekirdağ’ın hep yüz akı oldu. Bizlere oy veren vatandaşlarımıza da sonsuz teşekkür ediyorum. Ancak yerel seçimlerde istediğimiz oyu alamıyoruz. Bunun en büyük sebebi yörelerden gelen insanlarımız kendi bölgesinden çıkan adaylara oylarını yönlendiriyorlar” diye konuştu. Ne kadar hizmet yapılırsa yapılsın Çerkezköy bütün problemlerinin çözülemediğini söyleyen Kambur “10 yıllık süre zarfında Çerkezköy’de belediyecilik açısından zaruri olan ihtiyaçlar üzerinde durulmuştur.  Bundan sonra sosyal ve kültürel projelere önem verilecek. Büyükşehirlerde marka şehirler konumuna Çerkezköy ve Tekirdağ’da ulaşacaktır. Yerel seçimlerin manası size hizmet edecek birini seçmektir. Önümüzdeki seçimler farklı olacak ve Büyükşehir’in getirileri de çok farklı olacaktır. Ak partililer olarak belediyeciliği iyi yapıyoruz” dedi.
 
 
ÇOK SAYIDA TOKATLI KATILDI 
Çerkezköy Merkez Kıraathanesinde düzenlenen toplantıya AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Yel, AK Parti İl Arge Başkanı Yavuz Avcı, AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Sait Yazı, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkan Vekili Selda Yeşil, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, AK Parti İlçe Teşkilatı üyeleri ile çok sayıda Tokatlı katıldı.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10