CHP’den Madeni Eşya Odası’na ziyaret

CHP Malkara İlçe Teşkilatı ve Belediye Başkan Adayı Ulaş Yurdakul, Madeni Eşya Sanatkârlar Esnaf Odası seçimlerini yeniden kazanan Celatin Özman'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Malkara 5.02.2014 13:56:00 0
 CHP’den Madeni Eşya Odası’na ziyaret
ODA, DERNEK VE BİRLİKLERİN YANINDAYIZ
Ziyarette konuşan CHP Belediye Başkan Adayı Ulaş Yurdakul “Biz siyasetçiler her zaman oda, dernek ve birliklerimizin yanındayız. Çünkü onlar olmasa bizler bu mevkilerde olamayız. Esnafımızın derdi, sorunu bizleri de yakından ilgilendiriyor. Onların sıkıntı içerisinde olması ilçemiz, ilimiz, bölgemiz ve ülkemizin ekonomisine etki ediyor. Onların dert ve sıkıntıların çözülmesi demek ilçe, il, bölge ve ülke refahının artması demektir. Bizler yeniden göreve gelen Başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyoruz, her zaman yanlarında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz” dedi.
 
HER ZAMAN BİRBİRİMİZE İHTİYACIMIZ VAR
Ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getiren Madeni Eşya Sanatkârlar Esnaf Odası Başkanı Celatin Özmen de “Bizlein oda, birlikler olarak her zaman birbirimize ihtiyacımız var” dedi. Ziyarete CHP İlçe Yönetimi, Belediye Başkan Adayı Ulaş Yurdakul, Oda Başkanı Celatin Özmen ve Madeni Eşya Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10