Ertem “Bir sene içinde sıkıntılarınızı çözeceğiz”

Kızılpınar’ın kapanarak Çerkezköy’e bağlanmasının ardından AK Parti’den Çerkezköy Belediye Meclis Üyeliğine aday adaylığını açıklayan Kamil Yiğit önceki akşam beldede dü

Çerkezköy 7.02.2014 12:44:00 0
 Ertem “Bir sene içinde sıkıntılarınızı çözeceğiz”
ADAY OLSAM DA OLMASAM DA AK PARTİLİYİM
AK Parti’ye destek dolayısıyla düzenlenen programda konuşan Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Kamil Yiğit, belde başkanı olarak görev yaptığı 8 yıllık sürede AK Parti’ye leke düşürmemeye çalıştığını ifade etti. Bir dava adamı olduğunu söyleyen Yiğit “Bana adaylık verilse de verilmese de sonuna kadar AK Partiliyim. Adaylık verilirse bana biraz daha gaz vermiş olurlar. Kızılpınar’da girmediğim ev, sıkmadığım el kalmayacak” dedi. AK Parti olarak büyük bir aile olduklarını söyleyen Yiğit “Biz hepimiz biriz. Dünyanın en şerefli bayrağı altında yaşıyoruz. Vatanımıza, bayrağımıza ve milletimize sahip çıkmalıyız” dedi.
 
 
MUHALEFET ÇIRPINIYOR
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e övgüler yağdıran Kamil Yiğit “Kendisinin Kızılpınar’a güzel hizmetler yapacağına inanıyorum. O ne derse ben altına imzamı atarım” dedi. Bu seçimin çok önemli olduğunu vurgulayan Ertem “Muhalefetin çırpınışı var. AK Parti’yi nasıl alaşağı ederiz derdindeler. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olmasını engellemek, milletvekili seçimlerinde de AK Parti’yi tek başına iktidar olmasını engellemek, AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’dan kurtulmak istiyorlar” dedi.
 
 
ÇAMURDA GEZMENİZE GÖNLÜM RAZI DEĞİL
AK Parti döneminde yapılan icraatları da anlatan Ertem “Meclis üyesi adaylarımız ile birlikte tam donanımlı olarak sahaya çıkacağız. Belediyeciliği bizden daha iyi yapabilecek, daha iyi bilen yok. İnanmayan gelsin Çerkezköy’e baksın” dedi. Çerkezköy’de belediye hizmeti olarak ne gerekiyorsa yaptıklarını söyleyen Ertem “30 Mart’tan sonra 1 sene içinde çektiğiz sıkıntıları çözeceğiz. Ayaklarınızın çamurda gezmesine benim gönlüm razı değil. Kızılpınar’da neye ihtiyacınız varsa hepsi için bizim kapımız ve gönlümüz açık. Sizden gelecek tüm talepleri karşılamaya hazırız” diye konuştu.
 
SERT CEVAP VERDİ
Çerkezköy’de başkan olarak göreve başladığında sosyal belediyeciliği başlattıklarını dile getiren Belediye Başkanı Ali Ertem “Fakir fukaraya el uzattık. Her hafta 40-50 vatandaşımıza el uzatıyoruz. Kızılpınar’da da bunları yağacağız” dedi herkesten destek istediklerini belirten Ertem, kendisinin Doğu kökenli insanları sevmediği şeklindeki iddia ve eleştirilere de sert cevap verdi.
 
İNSANA İNSAN OLDUÐU İÇİN DEÐER VERİRİM
Çocuk olarak Doğu bölgesinde yetiştiğini söyleyen Ertem “Ben insanları insan olduğu için severim, Kürt olduğu için ya da Türk olduğu için değil. Kimsenin bir başkasını etnik yapısından dolayı küçümsemeye hakkı yok” dedi. Vatandaşların sorularını da dinleyen Ertem, bir vatandaşın Kızılpınar’da girişte üstgeçit ve sağlık ocağı ihtiyacının olduğunu dile getirmesi üzerine konuşan Ertem “İnşallah seçimlerden sonra en kısa zaman köprü ve sağlık ocağı için çalışmalara başlayacapız. Söz veriyorum” dedi. 
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10