Yemişçi, “Marka şehir için projelerimiz hazır”

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve Çorlu Belediye Başkan Adayı Özlem Yemişçi, seçimlerden sorumlu heyetiyle TÜMKASDER Genel merkezini ziyaret etti.

Çorlu 10.02.2014 10:44:00 0
 Yemişçi, “Marka şehir için projelerimiz hazır”
HER TÜRLÜ PROJEYE İHTİYACIMIZ VAR
Ziyarette konuşan dernek başkanı Murat Çalık Çorlu’nun Türkiye’nin en önemli ekonomik başkentlerinden biri olduğunu ifade ederek, “Bir şehrin yerel yönetimi, öncelikle orasının imarından, iskanından ve medeniyetinden sorumludur. Şehirlerde yaşamanın gittikçe zorlaştığı günümüzde, Çorlu’da olmanın avantajlarını yaşamak için, yerel yönetimin çok muktedir ve bölgesiyle ilgili çok özel projeler üreten birisi olmasını bekleriz” dedi. Özlem Yemişçi de, “Belediyecilik, elbette çöp toplamak, kaldırım yapmak, yol yapmak değildir. Bunlar o bölgedeki insanların temel ihtiyaçlarıdır. Bu ihtiyaçlardan ziyade, o bölgeye farklılık kazandıracak her türlü projeye ihtiyacımız var” dedi.
 
ÖNEMLİ ATILIMLAR YAPACAĞIZ
Özlem Yemişçi, Çorlu’da birçok il ve ilçe derneğinin bulunduğunu belirterek, “TÜMKASDER’in insan odaklı, sevgi odaklı yatırımlarını ve çabalarını izlemekteyiz. Biz de insan odaklı bir çalışmayı ortaya koymak için nacizane belediye başkanlığına adaylığımızı koyduk. Çorlu’nun bir marka şehir olması yolunda tüm projelerimizi hazırladık. Şehrin imarı yönünde çok önemli atılımlar yapacağız” dedi.
 
Haber / Sevim BOZKURT

0282 726 91 91
0282 747 65 10