Seçim çalışmalarını Muratlı’da başlattı

Adaylığı açıklandıktan sonra hızlı bir şekilde çalışmalarına başlayan CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık ve il

Muratlı 11.02.2014 16:26:00 0
 Seçim çalışmalarını Muratlı’da başlattı
TÜRKİYE’DE EN ÇOK OYU ALAN PARTİ OLACAK
Ziyarette konuşan Albayrak, aday adaylarının arasındaki tatlı rekabet neticesinde aday olarak açıklandığını belirterek “Ben aday olamasaydım bile hangi arkadaşım aday çıksaydı onunla birlikte çalışırdım. Bu doğrultuda partimiz yeniden Türkiye'de en çok oyu alan parti olacaktır. Tekirdağ için çalışmalarıma hızla başladım. İl başkanım ve yönetimdeki arkadaşlarımla birlikte daha güçlü bir şekilde bu yolda adımlar atmaya devam ediyoruz. CHP'nin Türkiye genelindeki oyuna baktığımızda, özellikle Trakya'daki ilçeler içerisinde Muratlı yüzdeliği en çok olan ilçelerdendir. Ben de bu nedenle çalışmalarıma Muratlı'dan başlıyorum, onun için buradayım” dedi.
 
BİRLİK BERABERLİK MESAJI VERDİ
Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ise, birlik ve beraberlik mesajları vererek “Türkiye'nin önemli şehirlerindeki belediyeleri alacağız. İzmir zaten bizim, Ankara ve İstanbul'u da biz alacağız ve iktidara yürüdüğümüzü göstereceğiz. Bundan dolayı mutluyuz, gururluyuz ve iktidarın gelecekteki sahibiyiz” diye konuştu. Ziyarette konuşan CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık ise Muratlı teşkilatının partileri için her zaman önemli olduğunu ifade ederek “Bu teşkilatla bundan sonra da her zaman gururla söz edeceğiz. Büyükşehir olduğumuzda tüm gücümüzle Muratlı'nın yanında olacağız” dedi.
 
Haber / Cem BÜLBÜL

0282 726 91 91
0282 747 65 10