Mahramlı iddalı konuştu

Demokrat Parti Genel Sekreteri Muhtar Mahramlı önceki gün Çerkezköy İlçe Başkanı Hayrettin Türlin, Çerkezköy Belediye Başkan Aday Erol Göre ve partililerle bir araya geldi.

Çerkezköy 12.02.2014 12:12:00 0
 Mahramlı iddalı konuştu
ADAYIMIZIN YANINDAYIZ
Gabralı Otel’de önceki akşam saat 19.00’da partililerle bir araya gelen Mahramlı, Türkiye gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Seçimlerde halkın Demokrat Parti’ye teveccüh göstereceğine ve başarılı olacaklarına inandığını belirten Mahramlı “Demokrat Parti olarak adayımızın yanındayız. Hizmete talibiz geçmişte iyi şeyler yaptık” dedi. Demokrat Parti’den istifa ederek AK Parti’ye geçen Mustafa Çetin’in yeniden Demokrat Parti’den aday olma durumunun söz konusu olup olmadığının sorulması üzerine de konuşan Mahramlı “Mustafa Bey AK Parti’den aday adayı oldu. Siyasetle uğraşan bir insanın o partiden o partiye zıplayarak geçmesi çok doğru değil. Kendisi ile görüştüm. Hiçbir partiden aday olmayacağını söyledi. Başka partiye gitmemek siyasette dik duruştur. Buna saygı duyuyoruz” dedi.
 
BU TİP KIRILMALAR OLABİLİR
Demokrat Parti İlçe Eski Başkanı Reşat Bahar ve bazı partililerin de bir süre önce AK Parti’ye geçtiğini anımsatılması üzerine konuşan Mahramlı “Her geçiş bir kayıptır. Ama kuvvetli bir kayma getireceğini zannetmiyorum. Kozmopolit olan bölgelerde bu tip kırılmalar yaşanabilir. Geçmişte birlikte görev yaptık. Allah yollarını açık etsin. Gönül isterdi ki birlikte devam edelim. Ama siyasi tercihler değişebiliyor. Sadece Demokrat Parti’den değil diğer partilerden de kopmalar var. Tekirdağ’da AK Parti’den istifa eden birçok arkadaşımız var” diye konuştu.
 
ÇERKEZKÖY’DE İDDİALIYIZ
Yerel seçimlerin parti değil aday odaklı olduğunu dile getiren Mahramlı “Bu seçimde partiler ikinci sırada kalacak” dedi. Çerkezköy, Hayrabolu, Muratlı, Malkara ve Saray’da iddialı olduklarını vurgulayan DP Genel Sekreteri Muhtar Mahramlı “Çerkezköy kozmopolit bir yapıda olduğu için seçmen de çok çabuk fikrini değiştirebiliyor. Bu bölgelerde biraz daha hızlı çalışmak lazım. Göç edenlerin dengesi iyi tutulursa seçim kazanılır” dedi.
 
ZORLUKLAR BİZİ YILDIRAMAZ
Seçimin bir iddia ve inanç meselesi olduğunu dile getiren Mahramlı “İnanmak başarmanın yarısıdır. Bizim işimiz zoru başarmak. Partimiz kurulduktan sonra 8 sene mücadele ettik ama 8 sene sonra iktidar olduk. Biz zor günlerin adamıyız. Zorluklar bizi yıldıramaz. Bu ülke ve bu millet için her türlü fedakarlığı yaparız. Bu ülkenin var olması için mücadele edenlerin olması lazım” diye konuştu.
 
HAK VE HUKUK KALMADI
Türkiye’de hak ve hukukun kalmadığını ileri süren DP genel Sekreteri Muhtar Mahramlı “Hırsızı halkı, polisi haksız duruma düşüren bir iktidar var. Banka genel müdürü kendi evinde para tutuyor. Bunu anlamakta zorlanıyorum. Hırsızlıktan yakalanıyor, bana komplo kurdular diyor. Tüm milleti saf zannediyorlar” dedi. Demokrat Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Erol Göre de, Demokrat Parti’nin bir çınar olduğunu ifade etti.
 
KAPIMIZ HERKESE AÇIK
Ülkenin kurtuluşunun Demokrat Parti olduğunu ileri süren Göre “Biz çizgimizi hiç değiştirmedik. Bana, Demokrat Partisi çatısı altında aday olmak nasip oldu. Hizmetin partisi olmaz. Biz tüm halkımızı kucaklıyoruz. Biz burada 81 ilden insanlarla büyüdük. Yerlisi yabancısı yok. Herkes buradan ekmek yiyiyor. Kapımız herkese açık. Kazandığı zaman herkes birbirini tebrik etsin. Her şet Çerkezköy için” dedi. “Yavaş atık tekmesi sert olacak” diyen Göre, küskünlerin değil, hizmet edeceklerin partisi olduklarını ifade etti.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10