"Halkımızın dediği olacak"

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak ve Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Ekrem Eşkinat AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur'u ziyaret etti.

Süleymanpaşa 13.02.2014 17:15:00 0

AK PARTİ’Yİ ZİYARET ETTİ

Ziyarette konuşan Albayrak, 30 Mart günü yapılacak olan yerel seçimlerin Tekirdağ’a yakışacak şekilde gerçekleşmesini temenni ederek “İlk ziyaretimizi Tekirdağ Valisine yaptık. 2. ziyaretimiz ise seçimde yarışacağımız Tekirdağ AK Partiye oldu. Diğer ziyaretimiz ise MHP’ ye olacak. Ana amacımız Seçim çalışmalarını Tekirdağ’ a yakışır, seviyeli, güzel politika yaparak, bir birimizi incitmeden yapacağız. Siyasetin doğal gereği zaman, zaman bir birimizse tenkit ederek. Ama halkımızın dediği olacak. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız belli olduğu zaman tüm siyasi partiler birleşeceğiz. Seçilen Belediye Başkanı halkın Belediye Başkanı olacak, Tekirdağ’ ın belediye başkanı olacak. AK Parti Büyükşehir Belediye başkanı adayı ile geçmişten bir dostluğum var. Sayın il başkanıma başarılar diliyorum, güzel bir seçim olsun, her şey Tekirdağ için olsun” dedi. 

 

 

ÖNEMLİ OLAN TEKİRDAĞ’IN KAZANMASI

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur da “Yerel seçimlerde yapılacak olan bu rekabetin kavgasız ve gürültüsüz olmasını arzuluyoruz. Arzumuz, bu rekabetin insanca, kavga etmeden gürültüsüz bir şekilde devam etmesidir. Önemli olan Tekirdağ’ın kazanması. Bir dönem Tekirdağ Belediye Meclisinde bulunduk, Tekirdağ için elimizden gelen gayreti gösterdik. Kadir Başkanımızla önceliğimiz var. İyi günlerimiz geçti. Düzgün, dürüst bir insandır” dedi. Biz siyaset yaparken kişiler üstünden siyaset yapmadığını söyleyen Kambur “Hiç kimseyi karalamadan, aleyhinde konuşmadan siyaset yaptım, benim çizgim bu. Partililer olarak bir birimizi eleştireceğiz doğan olanda bu zaten. Yarın yüz yüze bakacağız, buradayız, bu yarışın kardeşçe devam etmesini diliyoruz. Büyükşehir için başarılar diliyorum iyi bir yarış olacak. Kazanan inşallah biz oluruz. Kardeşçe bir yarış olsun kazanan Tekirdağ olsun” diye konuştu.

Haber / Sevim BOZKURT

 

 

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10