Kadın muhtar adaylarından Kaymakam Kubilay'a ziyaret

30 Mart 2014'te yapılacak yerel seçimlerden mahalle muhtarlıklarına adaylıklarını açıklayan kadın muhtar adayları dün saat 11.00'da Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ı ziyaret etti.

Çerkezköy 19.02.2014 12:51:00 0
Kadın muhtar adaylarından Kaymakam Kubilay

YARDIMLARIN ADİLCE DAĞILMASINI İSTİYORUM

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Gazi Osman Paşa Mahallesi Muhtar Adayları Hatice Korkmaz ve Gülümser Almacı ile Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtar Adayı Nuray Varol’u makamında ağırladı. Ziyarette konuşan Gazi Osman Paşa Mahallesi Muhtar Adayı Hatice Korkmaz, 40 yıldır Çerkezköy’de yaşadığını ifade ederek “Yardımların adilce dağılmasını istiyorum. Mahallemde vatandaşlara hizmet etmek için bu yola çıktım. Bizler kadınlar olarak ana, eş, kardeş, yar oluyoruz. Muhtar da olabiliriz. Bu seçimde tüm muhtar adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.

 

 

 

 

HİZMET İÇİN ADAY OLDUM

Uzun yıllar siyasette değişik kademelerde görev yapan ve 2014 yerel seçimlerinde Gazi Mustafa kemal Paşa Mahallesi’nden muhtar adaylığını açıklayan Nuray Varol da insanlara faydalı olabilmek ve hizmet edebilmek için muhtarlığa aday olduğunu söyledi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Gazi Osman Paşa Mahallesi’nin diğer bir kadın muhtar adayı Gülümser Almacı da Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde kimsenin kimsenin kapısını çalmadığını gördüğünü ve insanlara faydalı olmak için bu yola çıktığını ifade ederek “İnşallah mahalle sakinleri beni bu göreve layık görürse en iyi şekilde hizmet etmeye çalışacağım” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay da, ziyaret dolayısıyla kadın muhtar adaylarına teşekkür etti.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

Seçimlerde tüm muhtar adaylarına başarılar dileyen Kaymakam Kubilay “İnşallah seçimler hayırlı bir şekilde geçer” dedi. Ziyaret sırasında Metin Kubilay ile toplantı yapmak üzere kaymakamlık makamında bulunan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Adem Tuncel ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Rüştü Eryılmaz da seçimlerde tüm muhtar adaylarına başarılar diledi.

 

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10