CHP'nin meclis üyeleri belirlendi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malkara Belediye Meclis Üyesi Adayları listesini açıkladı. Malkara ilçe binasında düzenlenen basın açıklamasında konuşan CHP Malkara İlçe Başkanı İsmail Uzun, Genel Baş

Malkara 20.02.2014 10:22:00 0
CHP

SORUNLARI TESPİT ETTİK

Seçim koşusunun başlangıç günlerinden birini yaşadıklarını belirten Uzun “Yerelde iktidar için 2010 yılında koyduğumuz hedef doğrultusunda Ulaş Yurdakul Başkanlığında yapmış olduğumuz çalışmalarda ilk olarak Malkara’nın sorunlarını tespit ettik. 2012 yılında yapılan kongreden sonra o sorunları nasıl aşacağımızı nasıl projeler ile çözüm getireceğimizi araştırdık. Bu gün geldiğimiz noktada yepyeni bir ekip kurduk. Malkara’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

DEĞİŞİME İHTİYAÇ VAR

Belediye Başkan Adayı Ulaş Yurdakul, 2010 yılında hedef koyduklarını belirterek "Malkara’nın değişime ihtiyacı var dedik. Malkara’yı değiştirerek modern bir şehir haline getirmemiz lazım dedik. 4 yıldır Malkara ile ilgili projeler hazırlıyoruz. Bugün ciddi anlamda Malkara ve köylerini kucaklayacak bir liste ile Malkara’yı yönetecek ekip ile biz hazır olduğumuzu Malkara halkımız ile paylaşıyoruz. Malkara’yı hep birlikte yönetmek istiyoruz. Öncelikle benim ile birlikte aday olan arkadaşlarıma ve Malkara’ya CHP’nin listesinin hayırlı olmasını diliyorum. Bu yolda bizler ile birlikte emek harcayacak tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum. Son 40 güne giriyoruz. Malkara’nın CHP’ ye ihtiyacı var. Bizler bunun bilincindeyiz. Bizler CHP olarak Malkara’yı yönetmeye talibiz. Tüm halkımız bizlere oy veren veya vermeyen ya da CHP’li olan ya da olamayan herkese hizmet edecek bir Belediyeyi yönetmeye talibiz. Ben emek harcayan, katkı sağlayan arkadaşlara gerek benimle birlikte aday olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

İŞTE LİSTE

Konuşmaların ardından Belediye Meclis Üyesi Adayları listesi açıklandı. Yapılan açıklamaya göre, CHP'nin Belediye Meclis Üyesi Aday listesi Cem Özkan, Volkan Soğancılar, Nuri Dinçer, Bahattin Cömert, Hikmet Altuğ, Celal Yılmaz, Ersan Tepe, Recai Örs, Nuran Başkütük, Ahmet Şentürk, Ali İhsan Uslu, Hasan Özgür, Ali Çolak, Perihan Özgüller, Gülseren Yener Mümin Çolak, Osman Şen, Sali Mehmet Alçay, Ferit Öz, Melih Gürsel, Sinan Çakır, Engin Baltabıyık kontenjan olarak, Hüseyin Vasfi Güner, Hüseyin Simen, Afşin Turan'dan oluştu.

 

Haber / Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10