Mandalı, "Yol sorununu ortadan kaldırıyoruz"

İlçenin muhtelif noktalarında altyapı çalışmalaeını sürdüren Kapaklı Belediyesi ekipleri, dün de Bahçelievler Mahallesi'nde su hattı ve yol yapım çalışması yaptı. Alaattin Caddesi Bahad

Kapaklı 20.02.2014 19:37:00 0
Mandalı,

BETON YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de Alaattin Caddesi’nde başlattıkları beton yol yapım çalışmalarına devam ederken, Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri caddenin bir kısmında beton yol çalışmalarının tamamlandığını ifade etti. Yetkililer, caddenin kalan kısmında gerekli altyapı çalışmalarının tamamlandığını, şuanda stabilize çalışmalarının devam ettiğini ifade ederek “Daha sonra ise beton yol yapım çalışmalarına başlayabileceğiz” dedi.

 

BOZUK YOL KALMAYACAK

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da çalışmalarla ilgili yaptığı bilgilendirmede, yolun, medeniyetin simgesi olduğunu ifade etti.  İlçe genelinde beton yol çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Mandalı “İlçemizdeki tüm sokak ve caddelerimiz sırasıyla beton yollara kavuşuyor. İlçemizde artık yol sorununu ortadan kaldırıyoruz. Çalışmalarımız ilçemiz genelinde tüm hızıyla sürecek” diyerek, çalışmaların tamamlanmasının ardından ilçede bir metre dahi bozuk yol kalmayacağını söyledi.

 

Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10