Korkmaz "Biz para dağıtarak değil, milletimizin gönlünü fethederek geliyoruz"

Büyük Birlik Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz, İlçe Başkanı Turan Demircan, Belediye Meclis Üyesi aday adayları dün saat 10.30'da Çerkezköy Erzurumlular Yardımlaşma ve Dayan?

Çerkezköy 23.02.2014 13:17:00 0
Korkmaz

AKIN AKIN KATILIMLAR DEVAM EDİYOR

Kahvaltının ardından konuşan BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Turan Demircan, günler önce seçim çalışmasını yine Erzurumlular Derneği’nde başlattıklarını anımsatarak “İkinci kez sizlerle bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz” dedi. Kızılpınar Belediye Başkanı ve BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz da Büyük Birlik Partisi’nde büyük hareketi başlattıkları günden beri akın akın katılımların devam ettiğini söyledi.

 

 

 

 

KIZILPINAR’DA YAPTIKLARIMIZI ÇERKEZKÖY’DE DE YAPACAĞIZ

Korkmaz “Ev ev dolaşın ve büyük birlik hareketini anlatın. 30 Mart’ta Çerkezköy Belediyesi’ne Büyük Birlik Partisi’nin bayrağını dikelim” dedi. Büyük projelerle geldiklerini söyleyen Korkmaz “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Kızılpınar’da 4 bin tonluk su deposu devreye giriyor. Zehirli asbes borular söküldü, yeni borular döşendi. Kızılpınar’da yaptıklarımızı Çerkezköy’de de yapacağız” dedi.

 

AŞSIZ, İŞSİZ KİMSE KALMAYACAK

Çerkezköy’de konferans salonu, düğün salonu, kültür merkezi, gençlik merkezi ve futbol sahasının olmadığını söyleyen Korkmaz, “Göreve geldiğimizde bunları da yapacağız” dedi. Kırılan kalpleri onaracaklarını dile getiren Korkmaz, “Belediyenin kapıları 24 saat 24 saat vatandaşa açık olacak. Çerkezköy’de aşsız, işsiz, kömürsüz kimse kalmayacak. Biz Hz. Ömer’in adaleti ile geliyoruz. Bu adaletle yönetmeye söz veriyoruz” diye konuştu.

 

HALKIMIZIN EMRİNDE OLACAĞIZ

Çerkezköy’de kimseyi ayırmadan herkese eşit hizmet götüreceklerini belirten Korkmaz “Nasıl Çanakkale’de 81 ilin evlatları bir bütün olduysa biz de Çerkezköy’de bir bütün olacağız. Biz seçimden seçime, para ve erzak dağıtarak değil milletimizin gönlünü fethederek geldik. Göreve geldikten sonra 24 saat halkımızın içinde ve vatandaşlarımızın emrinde olacağız” dedi.

 

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10