Korkmaz "Çerkezköy'ün derdine derman olmaya geldik"

Büyük Birlik Partisi'nin Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Adayları dün saat 14.30'da Çerkezköy Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen programla tanıtıldı.

Çerkezköy 23.02.2014 18:20:00 0
Korkmaz

“TÜRKİYE’NİN SİGORTASI OLMUŞTUR”

Tekirdağ Belediyesi Mehteran Takımı’nın konseri ile başlayan program saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. Programda konuşan Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Turan Demircan “Bizler Muhsin Yazıcıoğlu’nun kurduğu ve onun yol arkadaşlarının devam ettirdiği bir oluşumuz. Büyük Birlik Partisi her zaman Türkiye’nin sigortası olmuş, devlet bütçesinden tek kuruş yardım almamıştır. Muhsin Yazıcıoğlu, yapılan yardımın tek bir kuruluna bile dokunmadan iade etmiştir. İşte biz böyle bir liderin yol arkadaşlarıyız” dedi.

 

 

 

 

“MİLLET SİZİ SANDIĞA GÖMECEK”

Yerel siyasetle ilgili de konuşan Demircan “Eski düşman olan Ali Ertem ve Remzi Garip şimdi kanka oldu. Dağıttığınız erzakların kaynağı nereden geliyor? Böyle bir bütçeniz vardı da neden 10 yıldır vatandaşa erzak vermediniz? Belediyenin eski parayla 170 tirlyon borcu var. Bu para ile hangi hizmetleri yaptınız da bizler göremedik? İlk 8’in içine 6 tane Remzi Garip’in adamını koydunuz. Ali Ertem hep başbakana ve AK Parti’ye oy istiyor. Millet uyandı. 30 Mart’ta sizi sandığa gömecek” dedi.

 

 

 

 

“BELEDİYEYE BAYRAĞIMIZI DİKECEĞİZ”

CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay’ın yıllardır bir kişiye bir bardak çay ısmarlamadığını söyleyen Demircan “Remzi Garip hem Ak Parti’ye hem CHP’ye adamlarını koymuş. Remzi Garip Çerkezköy’e geldiğinde elinden çanta ile kapı kapı dolaşıyordu. Nereden geldi bu paralar? Ortak paydaları Çerkezköy Belediyesi mi? 30 Mart’ta halkımız en iyi kararı sandıkta verecektir. 30 Mart’ta belediyeye Büyük Birlik Partisi bayrağını dikeceğiz” diye konuştu.

 

 

 

 

PROJELER AÇIKLANDI

Turan Demircan’ın konuşmasının ardından slayt eşliğinde BBP Çerkezköy Belediye Başkanı Faruk Korkmaz’ın projeleri açıklandı. Projeler arasında düğün salonu, yüzme havuzları, spor tesisleri, kreş ve etüt merkezi, öğrenci ve kadınlar için konuk evleri, dar gelirli vatandaşlar için toplu konut, kültür merkezi, farklı mahallelerde pazaryerleri, üstgeçit, her mahallede vatandaşların belediyeye gitmeden su kartlarına su doldurabileceği sumatik, yeni sanayi sitesi, sıcak aş projesi, hanımeli çarşısı, hayvanat bahçesi, hamam ve sauna, açık oto pazarı, kadın ve aile danışmanlık merkezi, derelerin ıslahı, hanımlara yönelik spor alanları, kongre ve fuar merkezi, metro ve metrobüs, caddelerin ışıklandırılması, kamyon ve tır garajı, katlı otopark, taziye ve kültür evi, huzurevi projeleri yer alıyor.

 

 

 

 

MECLİS ÜYESİ ADAYLARI TANITILDI

Projelerin açıklanmasının ardından meclis üyesi adayları tek tek sahneye çağırılarak tanıtıldı. Tanıtımın ardından BBP Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan, Faruk Korkmaz, Turan Demircan ve protokol üyeler hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Tanıtım programında konuşan Kızılpınar Belediye Başkanı ve BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz 2004’te BBP çatısı altında siyasete başladığını ve 2014’te de BBP’de büyük hareketi başlattıklarını söyledi. Halka hizmetçi olmaya geldiğini ifade eden Korkmaz “Çerkezköy’ün derdine derman olmaya geldik. Kırılan kalpleri onaracağız. Projelerimizi gördünüz. Bunların birçoğu Kızılpınar’da var. Çerkezköy’de bunlar var mı? Yok. 6 ay kala asfalt serdiniz. Milleti kandırmaya ve oyunu almaya çalışıyorsunuz” dedi.

 

 

 

 

“MİLLETİN ONURLU OYUNU MU SATIN ALACAKSIN?”

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’in başbakana ve AK Parti’ye oy istediğini söyleyen Korkmaz “Bir tane eser gösteremiyorlar. Artık bunlara aldanmayın. Şimdi bunlara geldiği gibi gidin deyin. Artık seni istemiyoruz deyin. Biz gönül adamı istiyoruz deyin” diye konuştu. Meclis üyelerini halı deseni gibi seçtiklerini dile getiren Korkmaz “Onlar koltuk, makam sevdalısı değil. Bunlar Bulgaristan’da otelde yaşayanlar değil. Bunlar sizin derdinize derman olacak arkadaşlarımız” dedi. AK Parti tarafından para ve tırlarca erzak dağıtıldığını ileri süren Korkmaz “Sen bunlarla bu milletin onurlu oyunu mu alacaksın? 10 senedir fakire, fukaraya sırtını döndün. 30 Mart akşamı yine Mehteran Takımı ile birlikte belediyeyi alacağız” dedi.

 

 

 

 

“YAZICIOĞLU’NUN POSTERİNDEN NEDEN RAHATSIZ OLUYORSUN?”

Muhsin Yazıcıoğlu’nun 2009 seçimleri öncesi kendisinden Trakya’da ayak basacak bir yer istediğini anımsatan Korkmaz “Ona Çerkezköy’ü veriyorum” dedi. Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan da, Cumartesi günü Sivas’ta olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Muhsin Yazıcıoğlu’nun posterini indirttiğini belirterek “Bu ülkede 40 bin kişinin katili, 7 bin mehmetçiğimizin şehit düşmesine sebep olan, ömrünü bu ülkeyi bölmeye adamış, bebek katili terörist başının posteri asıldığında kafanı çevirip gidiyorsun da hayatını bu millete feda etmiş Muhsin Yazıcıoğlu’nun posterinden neden rahatsız oluyorsun. Bu yaptığını Alperenler, Türk milleti unutmayacak” diye konuştu.

 

 

 

“SUÇÜSTÜ OLMUŞ MAFYA EDASIYLA DAVRANIYORLAR”

Yerel seçim sürecinin genel seçim havasında geçtiğini söyleyen Karacan “Suçüstü olmuş bir mafya babası edasıyla davranıyorlar. 6 bin polisin görev yerini değiştirdi, basına Alo Fatih Hattı kurarak basının özgürce haber yapmasını engelliyor. Ama hiçbiri alınlarına çalınan kara lekeyi silemeyecek. Arkanıza devlet imkanlarını aldınız. Ondan sonra da halkın iradesi serbestmiş gibi millet karar versin diyorsun. 30 Mart’ta halk karar verecek. Alınınızdaki kara hep kalacak” dedi. AK Parti’nin tüm iktidar partiler gibi “Belediye iktidardan olursa daha fazla hizmet alacak” tezini savunduğunu ifade ederek “2009’de iktidardan 21 belediyeyi aldık. İktidar döneminden en az 3 kat daha fazla hizmet yapmadıysak adaylarımızı çekeceğiz sizin adaylarınızı destekleyeceğiz dedik. Bu kadar özgüvenimiz var” dedi. Çerkezköy’de Büyük Birlik Partisi’ne verilen oyların boşa gitmeyeceğini söyleyen Karacan “Burada bin 500 kişi var. Her birinden 10 oy sözü alınsa Çerkezköy’de bu iş biter” dedi. Programın ilerleyen bölümlerinde Turgay Türker ve ilahi sanatçısı Sedat Uçar sahne aldı.

 

 

 

 

KATILIM YOĞUN OLDU

Programa BBP Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan, BBP Tekirdağ İl Başkanı Hakan Şalcı, BBP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mücahit Çalgın, Çerkezköy İlçe Başkanı Turan Demircan, Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz, Saray Belediye Başkan Adayı Hasan Aydın, meclis üyesi aday adayları, ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10