Devlette doktor sıkıntısı yok

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevine getirilen Reşat Bahar, dün Çerkezköy Belediye Başkanı ve AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan adayı Ali Ertem ve belediye meclis üyesi adayları ile

Çerkezköy 26.02.2014 12:40:00 0
Devlette doktor sıkıntısı yok

DOKTOR SIKINTIMIZ YOK

Saat 10.30’da gerçekleştirilen ziyarette AK Parti heyeti Başhekim Uzman Doktor Necati Karaoğlu ile görüştü. Ziyarette konuşan Karaoğlu “2012-2013 yılında hastanede 2 bin hastaya baktığımız zaman yoğunuz diyorduk. Geçen yıl ise 2 bin 200 altında hasta aldığımız zaman sıkıntı var diyorduk. Doktor sıkıntımız kalmadığından dolayı işlerimiz düzenli olarak sürüyor. Şuan sadece MR  ( EMAR ) eksikliğimiz var. Onunla ilgili girişimde bulunduk. Külfetli bir cihaz olduğu için yen binamıza kurmayı düşünüyoruz” dedi.

 

 

 

 

ÇERKEZKÖY 28 İLDEN BÜYÜK

Karaoğlu yapımı devam eden hastanenin iki aylık süre zarfından yüzde 10’unun bittiğini ifade ederek “Hava şartlarının uygun olması nedeniyle hastanemizde ki çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Hastane olarak yönetimsel olarak Özel hastanelerden farkımız yok. Özel hastanelerden tek farkımız katılım payı almıyoruz” dedi. Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de Çerkezköy’de her kurumun işinin zor olduğunu ifade ederek “Nüfus yoğunlunun olduğu yerlerde kurumların bu nüfusla baş etmesi zordur. Her yıl 2 bin 500 öğrenci artışı yapan Milli Eğitim Müdürlüğü ne yapsın. Büyüme oranında Türkiye ortalaması 1.3 iken, Çerkezköy’de ise bu rakam 5.8 oluyor. Geçtiğimiz yıl Merkez’de beş bin nüfus artışı oldu. Çerkezköy’de ki artış Anadolu’da ki bir ilçenin nüfusu kadar olmuştur. Çerkezköy’de caddeyi kapatın günlük 150 bin nüfus ortaya çıkar. Çerkezköy’e her gün 15 kişi giriş yapıyor. Çerkezköy nüfus olarak 28 ilden büyüktür” dedi.

 

HASTALARI ZİYARET ETTİLER

Ziyaretin ardından Çerkezköy Belediye Başkanı ve AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan adayı Ali Ertem, yeni ilçe Başkanı Reşat Bahar ve Belediye Meclis üyesi adayları Çerkezköy Devlet Hastanesi’ni gezerek Başhekim Uzm.Dr. Necati Karaoğlu’ndan bilgiler aldılar. Hastanede yatan hastaları da ziyaret eden partililer geçmiş olsun dileğinde bulundu.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10