BBP meclis üyesi adaylarını tanıttı

Büyük Birlik Partisi Malkara İlçe Başkanı Halil İbrahim Çolak, Belediye Başkan Adayı ve Belediye Meclis Üyelerini tanıttı.

Malkara 28.02.2014 10:45:00 0
BBP meclis üyesi adaylarını tanıttı

ÇÖZÜM ÜRETİCİ PROJELERE YOĞUNLAŞIYORUZ

Çolak, 30 Mart yerel seçimlerinde BBP olarak Malkara'da Murat Çelik ile yarışacaklarını ifade etti. Malkara’da birlik zamanı olması gerektiğini söyleyen Çolak “Türkiye eşsiz tarihi coğrafi stratejik ve kültürel imkânlarıyla dünyada sözü dinlenen bir güç bir dünya gücü olabilecek bir ülkedir. Türkiye yetişmiş insan gücü binlerce yıllık devlet geleneğiyle bölgesinde barış ve istikrarın adalet ve refahın teminatı olabilecek bir ülkedir. Türk Milleti bir dünya imparatorluğunun devamı olmanın verdiği tecrübe ve öz güvenle çağdaş demokrasiyi bütün kural ve kurumlarıyla yaşayabilecek ve yaşatabilecek bir ülkedir. Ne var ki, bu mazlum millet bu aziz vatan iki yüz yıldır beceriksiz, bilgisiz ve basiretsiz yöntemler yüzünden bu gün bu avantaj ve potansiyellerinin hiçbirini kullanılabilecek durumda değildir. Biz BBP olarak şaibesiz, alnı açık olanların kurduğu bir partiyiz. Biz Büyük Birlik Partisi olarak ülkemiz için çözüm projeleri üretmek noktasında yoğunlaşıyoruz” dedi.

 

ELİMİZDEN GELENİN FAZLASINI YAPACAĞIZ

BBP Belediye Başkan Adayı Murat Çelik da yüreklerini taşın altına koyup ellerinden gelenin fazlasıyla yapacaklarını ifade etti. Toplantıda BBP Malkara Belediye Meclis Üyesi Adayları İhsan Özdemir, Alâeddin Altın, Erkan Aydemir, Faruk Karabulut, Önder Dağlı, Yasemin Aydemir, Ayşe Özdemir olarak açıklandı.

 

Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10