SP'nin meclis üyesi adayları tanıtıldı

Saadet Partisi Malkara İlçe Başkanı Yusuf Altıntaş tarafından yapılan basın açıklaması ile SP Belediye Başkan Adayı ve Belediye Meclis Üyeleri tanıtıldı.

Malkara 28.02.2014 10:56:00 0
SP

İÇME SUYUMUZ SÜREKLİ AKACAK

SP İlçe Binasında yapılan basın açıklamasında konuşan SP Malkara İlçe Başkanı Yusuf Altıntaş, aday tanıtımında geç kalınmış olduğunu belirterek 'Çıktığımız bu yolda Allah bizlerin yardımcısı olsun"dedi. Belediye Başkan Adayı Erdoğan Akar da Malkara’daki kardeşliğin, birlikteliğin devam etmesi ve Malkara’nın refahı için Belediye Başkanı olduğunu belirterek "Belediye Başkanı olmam halinde Belediyenin asil görevleri geri dönecek. Malkara Belediyesi iş bulma kurumu değildir. Yolarımız en güzel şekilde yapılacaktır. İçme suyumuz temiz ve sürekli akar durumda olacak. Temiz bir Malkara’mız olacak" dedi.

 

DİK DURMAKTA TECRÜBELİYİZ

SP Tekirdağ Temsilcisi Sabri Cihan ise çok önemli bir zamanda olduklarını belirterek "Çok önemli bir seçime gidiyoruz. Vatanı seviyoruz. O neden ile Milli Görüş olarak dik durmakta tecrübeliyiz. Buradaki kardeşlerimiz en az 4 üniversite bitirmiş kadar kendilerini yetiştirmiş insanlardır. Türkiye’deki üniversitelerin tamamını okusanız buradaki arkadaşların vakıf oldukları kanıya varamazsınız. Çünkü eğitim sistemi bunları bizlere vermiyor. O nedenle bu seçimlerin bizim için sadece yerel değil dünyanın gidiş hattına yön vermek adına bir başlangıcını göreceğiz" diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından İlçe Başkanı Belediye Meclis Üyelerini açıkladı. SP Malkara Belediye Meclis Üyesi adayları, Sabri Cihan, Adem Erdoğan, Hüseyin Ayvazoğlu, Enes Kiremitçi, Selahattin Özcan, Engin Kaya, Hüseyin Yabaş, Osman Parapan, Ersin Yavuz, Nuri Can, Erkan Öktem, Mehmet Tekeş, Mehmet Bayraktar, Adil Gündüz, Nail Şimşek, Rizanur Özcan, Hulusi Ceylan, Erol Kartal, Yalçın Çevik, Harun Kiremitçi, Salih Kuru, Polat Çalgıcı isimlerinden oluştu.

 

Haber / Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10