Türkiye birincisi bilgisayarla ödüllendirildi

Kahramanmaraş'ta düzenlenen Ulusal Madalyalı Kahraman Şehir yarışmasında birinci olan Osman Karamık için dün saat 11.00'da Veliköy Belediyesi'nde ödül töreni düzenlendi.

Çerkezköy 5.03.2014 16:28:00 0
Türkiye birincisi bilgisayarla ödüllendirildi

BAŞARIYI ÖDÜLLENDİRME KARARI ALDIK

Ödül törenine Veliköy Belediyesi Ortaokulu Müdürü Ercan Erdem ve Türkiye birincisi öğrenci Osman Karamık katıldı. Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 94.yılı dolayısıyla düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında kompozisyon dalında Türkiye birincisi olan Osman Karamık’ı tebrik ederek “Veliköy Belediyesi Ortaokulu 8/C sınıfı öğrencisi Osman Karamık kardeşimiz kompozisyon dalında Türkiye birincisi oldu. Öğrencimizin başarısının ödüllendirilmesi konusunda Belediye meclisince karar aldık. İlçemize büyük başarı kazandıran öğrencimize, okuluna ve öğretmenlerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

VELİKÖY’ÜN ADINI DUYURMAKTAN MUTLUYUZ

Veliköy Ortaokulu Müdürü Ercan Erdem de eğitime katkılarından dolayı Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir’e teşekkür etti. Vatan ve millet diyarında Tekirdağ’ın ve Veliköy’ün ismini duyurmaktan memnuniyet duyduklarını söyleyen Erdem “Okulumuza ve eğitime katkılarından dolayı Başkanımıza ve meclis üyelerine sonsuz teşekkür ediyorum. Eğitim ve öğretim yerel yönetimlerin desteklemesi ile daha farklı ivme kazanıyor. Bu desteklerin artması ile birlikte eğitim ve öğretimin de devamlılığı artıyor. Yerel yönetimlerin desteği ile yakalamış olduğumuz başarıların daha da üzerine çıkıp büyük başarılar elde etmek istiyoruz” diye konuştu.

BİLGİSAYAR HEDİYE ETTİ

Konuşmaların ardından Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir Ulusal Madalyalı Kahraman Şehir yarışmasında kompozisyon dalında Türkiye birincisi olan Veliköy Belediyesi Ortaokulu öğrencisi Osman Karamık’a ödül olarak diz üstü bilgisayar verdi.

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10