Şimdi kıratın şahlanma zamanı

Çerkezköy'de seçimlere Erol Göre ile girecek olan Demokrat Parti'nin ilk seçim bürosu dün saat 14.00'da Atatürk Caddesi'nde düzenlenen törenle açıldı.

Çerkezköy 7.03.2014 16:45:00 0
Şimdi kıratın şahlanma zamanı

KENDİ İSTEDİKLERİNİ LİSTELERE ALIYORLAR

Demokrat Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Erol Göre, açılışta yaptığı konuşmada  “Ben sizlerin içinden biri olarak bu göreve talibim. Ben sizleri çok seviyorum. Hepiniz benim için birer mücevhersiniz. Seçimler yaklaşıyor. Herkes birşeyler yapmaya çalışıyor. Farklı farklı oyunlar düzenler ortaya çıkıyor” dedi. Birilerinin meclis listesi yaparken birbirine girdiğini söyleyen Göre, “Diğer listesini yaparken tabanını düşünmeden kendi istediklerini listeye alıyor” dedi. Göre, AK Parti’nin son kullanma tarihinin geçtiğini ileri sürerek “Bir bermuda üçgeni gibi, Ali Ertem, Ömer Bey ve Remzi Garip, ortalarında da Çerkezköy.  15 gün önce bir partideyken bugün başka bir partide. Siz bunların ilçeye hizmet edeceğine inanıyor musunuz?” diye sordu.

 

 

 

 

İÇİNİZDEN BİRİ OLMALI

Erol Göre, hizmet aşkı olanın menfaatini düşünmemesi gerektiğini belirterek “Belediye Başkanı olmuşsun. Bal tutan parmağını yalar. Ben de yalarım. Ama bunlar kavanozu kapağıyla yutmuşlar” dedi. Erol Göre “Atımızı gördünüz. Arkadaşlar soruyor. At neden beyaz değil diye. Atın sinirden stresten rengi değişti. Sinirden kızardı. Yeter artık diyor. Şimdi kıratın şahlanma zamanı gelmiştir. Herkes seçimlerde kendine yakın hissettiği adaya oy veriyor. Bu aday içinizden biri olmalı. Eğer ben seçilirsem, Çerkezköy’ü belediye binasından değil, sizlerin içinden yöneteceğim” diye konuştu.

 

 

 

 

YOLLA HİZMET OLMAZ

Çerkezköy’de yaşayanların vergilerini ve faturalarını ödediğini söyleyen Erol Göre, belediye yetkililerinin ‘yol yapıyoruz’ söylemlerini de eleştirerek “Mecburen yapacaksın arkadaş. Yolla hizmet olmaz. Ambardere’de piknik alanı yapacakmış. Yapacak tabi, Remzi Garip’in orda 200 dönüm arazisi var. Değerlenecek. Çerkezköy’de 77 bin seçmen var. Çerkezköy’de 10-15 bin kararsız oy var. Bu oyların boşa gitmemesi için o seçmenlere sesleniyorum. İyi düşünün”  dedi.

 

 

 

 

HİZMET İÇİN GELMEK İSTİYORUZ

Demokrat Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Temiz ise de açılışta yaptığı konuşmada, hizmet için gelmek istediklerini ifade ederek “Partimiz alternatif parti oldu. Geçmişte çok büyük hizmetlere imza atmış bir partiyiz. Eski demokrat arkadaşlara seslenmek istiyorum. Lüfen partinize sahip çıkın” dedi. Konuşmaların ardından seçim bürosu dualşar eşliğinde açıldı. Programa, açlış töreni için özel getirilen ve Demokrat Parti bayrakları ile donatılan ‘Azem’ adlı yarış atı damga vurdu

 

Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10