ÇEMYO'da akademisyenlere kadınlar günü sürprizi

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu yönetimi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla okul bünyesinde görev yapan bayan personel için Dünya Kadınlar Günü Programı düzenledi.

Çerkezköy 8.03.2014 12:17:00 0
ÇEMYO

HEP BİRLİKTE PASTA KESTİLER

ÇEMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr Ercan Buluş, okulda hem akademik alanda hem de idari alanda görev yapan bayan personelin birlikte pasta kesti. Yılda bir kez kutlanan Dünya Kadınlar Günü’nün şekil olarak sembolik, taşıdığı anlam noktasında ise güçlü anlamlar taşıdığını ifade eden Buluş “Daha önce, hareket alanı dört duvar arasına sıkıştırılan kadınlar, günümüzde artık hem iş hayatının, hem sosyal hayatın hem de ailenin temelini oluşturmaya başladı. Bir yandan ülke ekonomisine, aile ekonomisine katkı yapan kadınlar, aynı zamanda ailesini ayakta tutan en asli unsur olarak da büyük sorumluluk yerine getiriyorlar. Okulumuz bünyesinde de şuanda görev yapan 7 bayan öğretim görevlisi bulunuyor. Aynı şekilde okulumuzun idari yapısı bünyesinde görev yapan 3 tane de bayan personelimiz bulunuyor. Bu mesai arkadaşlarımızın şahsında, bütün Dünya Kadınları’nın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

 

KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Osman Şimşek’in de kadınların iş hayatındaki varlığına büyük önem verdiğini kaydeden Buluş, Rektör Şimşek’in gönderdiği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajını da bayan personele iletti. Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Özlem Göksel Berkdemir de, bütün bayanların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

 

Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10