Akay "Çerkezköy, Kızılpınar ve Veliköy hizmete aç"

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Kızılpınar'daki seçim bürosu önceki gün saat 12.00'da düzenlenen törenle açıldı.

Çerkezköy 10.03.2014 15:18:00 0
Akay

KATILIM YOĞUN OLDU

Açılış törenine CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı, CHP Kızılpınar Belde Teşkilatı, CHP Çerkezköy Belediye Başkan adayları ile çok sayıda partili katıldı. Açılışta konuşan Vahap Akay, seçimlere 20 gün kaldığını anımsatarak “CHP olarak 30 Mart için önemli projelerle yola çıkıyoruz. 6-7 aylık geçen maratonun sonlarına yaklaşıyoruz. Çerkezköy ve Kızılpınar’ın geleceğine hizmet için aday çıktık. Çerkezköy ve Kızılpınar’ın sorunlarını biliyoruz. Kızılpınar’ın yollarından bata çıka geldik. Kızılpınar’ın hak ettiği bu değildir” dedi.

 

KAPANAN BELDELER TEKRAR AÇILACAK

Akay, büyüyen Çerkezköy, Kızılpınar ve Veliköy’ün bugünkü şartlarının böyle olmaması gerektiğini ifade ederek “Bu süreç içinde Kızılpınar ve Çerkezköy hak ettiğini alamadı. Kızılpınar 20 bin nüfusu bir belde. 25 yıla dayanan da bir geçmişi var. Büyükşehir yasası ile belde yetkileri elinden alındı. CHP 2015 yılında iktidar olduğu zaman kapanan beldeleri tekrar açacak. Kızılpınar bugünü ve bu yaşadıklarını hak etmiyor. Kızılpınar’ı bugünlere getirenler bugün kalkmışlar Çerkezköy Belediyesi’ne aday olmuşlar, Kızılpınar’ı Çerkezköy’e refarans gösteriyorlar. Bu Kızılpınar’ın referans gösterilecek hali yok” dedi.

 

ÇERKEZKÖY, KIZILPINAR VE VELİKÖY HİZMETE AÇ

Kızılpınar’ı Çerkezköy’ün gelişimine ortak edeceklerini dile getiren Akay, Kızılpınar’ın Çerkezköy’ün merkezi olacağını ifade etti. Çerkezköy, Veliköy ve Kızılpınar’ın hizmete aç olduğunu ileri süren Akay “CHP Tekirdağ büyükşehir belediyesi önümüzdeki dönemde ilk işini Kızılpınar’da başlatacak. Alt yapı, üst yapı sorunlarını bir an önce hayata geçirecek. 30 Mart yerel seçimleri öncesi Çerkezköy ve Kızılpınar’ın geleceği için sizlerden destek bekliyoruz. Bu destek çok önemli. Biz üç hafta kala bugün seçim bürosunu açıyoruz. Seçim bürosu herkese hayırlı olur” dedi. Konuşmanın ardından seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10