Çerkezköyspor oynadı, Edirnespor Gençlik kazandı

Bölgesel Amatör Lig 21.hafta karşılaşmasında temsilcimiz Çerkezköyspor evinde lider Edirnespor Gençlik Kulübünü konuk etti. Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda soğuk bir havada oynanan karşılaÅ?

10.03.2014 17:14:00 0
Çerkezköyspor oynadı, Edirnespor Gençlik kazandı

Çerkezköy Haber- Çerkezköyspor ligin 21 haftasında konuk ettiği lider Edirnespor Gençlik Kulübüne kök söktürürken, lider tek yakaladığı pozisyonda üç puanı kapmasını bildi.

 

PAZAR GÜNÜ OYNANDI

Pazar günü Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanan karşılaşmaya temsilcimiz Çerkezköyspor Murat, Mehmet, Kadir, Mehmet, Abdi, Vedat, Onur, Emirhan, Şafak, Serkan ve Zülküf kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Edirnespor Gençlik Kulübü ise karşılaşmaya İlkay, Semih, Ramazan, Volkan, Mehmet, Sertaç, Orhan, Uğur, Ceyhun, Turgut ve Celalettin kadrosu ile çıktı. Soğuk bir havada seyircisiz oynanan karşılaşmada Çerkezköysporlu Caddeliler grubu taraftarları takımlarını saha dışında da yalnız bırakmadı.

 

 

 

 

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

Karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçilirken, ilerleyen bölümlere doğru orta alanda topa daha çok sahip olan Çerkezköyspor ileride Zülküf ve Şafak ile goller aradı. Konuk ekip Edirnespor Gençlik Kulübü ise temsilcimiz karşısında varlık gösteremedi. İlerleyen bölümlere doğru ataklarını sıklaştıran temsilcimiz Çerkezköyspor Şafak ile yakaladığı pozisyonu değerlendiremedi. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı.

 

 

 

 

ÇERKEZKÖYSPOR YÜKLENDİ

Karşılaşmanın ikinci devresine etkili başlayan Çerkezköyspor uzun toplarla Edirnespor Gençlik Kulübü karşısında gol aradı. Edirnespor Gençlik Kulübü’nde özellikle Mehmet ve Volkan ikilisi gelişen Çerkezköyspor ataklarında hata yapmadı. Edirnespor karşılaşmada ilk ciddi atağını karşılaşmanın 53.dakikasında yakaladı. Sağ kanattan gelişen atakta Çerkezköyspor kalecisi Murat topu uzaklaştıramadı. Dönen topu takip eden Uğur’un vuruşu üstten auta gitti. Sağ kanattan gelişen Edirnespor atağında Turgut topla buluştu. Seri çalımlarla ceza sahası içine girerken Mehmet son anda kademeye girdi.

 

EDİRNESPOR ZOR ANLAR YAŞADI

Rakibi karşısında özellikle sol kanattan Şafak ile hücumlar geliştiren Çerkezköyspor önemli bir pozisyondan yararlanamadı. Sol kanattan Şafak ile gelişen atakta Serkan topla buluştu. Serkan’ın ara pasında topla buluşan Onur’un vuruşunda defans son anda kademeye girerek önemli bir pozisyonu önlemiş oldu. Pozisyonun devamında Serkan’ın kullandığı kornere yükselen Vedat müsait pozisyonda topu auta gönderdi. Rakibi karşısında tek kale bir futbol ortaya koyan ve taraftarını mutlu eden Çerkezköyspor 64.dakikada müthiş bir pozisyon yakaladı. Orta alandan Vedat’tan aldığı topla ilerleyen Çerkezköyspor’da Serkan’ın ceza sahası dışından gerçekleştirdiği sert vuruşu kaleci İlkay mükemmel bir refleks ile kurtardı. Dönen topu iyi takip eden Onur’un vuruşunda savunmada Volkan son anda kademeye girdi.

 

EDİRNESPOR ÖNE GEÇTİ

Konuk ekip Edirnespor Gençlik Kulübü Çerkezköyspor’un üstüne geldiği dakikalarda kontra ataklar geliştirdi. Karşılaşmanın 69.dakikasında gelişen Edirnespor Gençlik Kulübü atağında topla buluşan Turgut’un vuruşu üstten auta çıktı. Edirnespor Gençlik Kulübü’nün oyun içinde doğru dürüst bir pozisyonu yokken futbolun adaletsizliği mi desek yada zeminin Edirnespor’a hediyesi mi desek ne acıdır ki konuk ekip geliştirdiği atakta golü buldu. Karşılaşmanın 88.dakikasında sağ kanattan gelişen atakta şans eseri ceza sahası içinde topla buluşan tecrübeli oyuncu Turgut kaleci Murat’ı avlayarak takımını öne geçirdi.

 

SERKAN İNANILMAZ BİR POZİSYON KAÇIRDI

Gelen golle birlikte büyük sevinç yaşayan Edirnespor’lu oyuncular golün sevincini teknik heyetle paylaştı. Golün şokunu üzerinden atmaya çalışan temsilcimiz Çerkezköyspor uzatma dakikalarında beraberlik için yüklenmeye çalıştı. Uzatmaların ilk dakikalarında Çerkezköyspor serbest vuruş kazandı. Sol kanattan Nazım’ın kullandığı serbest vuruş üstten auta çıktı. Ataklarını sıklaştıran temsilcimiz uzatmaların son dakikasında müthiş bir pozisyonu değerlendiremedi. Sağ kanattan gelişen atakta Edirnespor Gençlik Kulübü savunması ofsayt diye kademe hatası yaptı. Topla buluşan Serkan topu kontrol etmek yerine yarım vole ile topu kaleci İlkay’a nişanladı.

 

16 PUANDA KALDI

Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada konuk ekibin tek gollü üstünlüğü ile sonuçlandı. Hiç oynamadan önemli bir üç puanı hanesine yazdıran Edirnespor Gençlik Kulübü İstanbul Halide Edip Adıvarspor’un puan kaybı yaşadığı haftada puan farkını altıya çıkardı. Temsilcimiz Çerkezköyspor ise Lüleburgazspor ve Yalovaspor’un birer hafta ile kapattığı haftada 16 puanda kaldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10