CHP ilçe yönetimi Kozuva'yı sert bir dille eleştirdi

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Süleyman Kozuva'nın, kendilerini ziyarete gelen Belediye Başkanı Ali Ertem'e 'Ben şahsen sizin kazanmanızı istiyorum' demesi üzerine yaz?

Çerkezköy 11.03.2014 20:32:00 0
CHP ilçe yönetimi Kozuva

ÇTSO’DA HER GÖRÜŞTEN ÜYE VAR

Süleyman Kozuva’nın siyasi tercihinin kendisinden başka hiç kimseyi ilgilendirmediği belirtilen yazılı açıklamada “Herkesin görüşü kendini bağlar. Ancak kendi siyasi görüşünü,  temsil ettiği kurumun görüşüymüş gibi lanse etmesi kabul edilemez bir durumdur. ÇTSO nun bünyesinde her görüşten üye bulunmaktadır. Tüm üyelerin iradesini hiçe sayarak AK Parti’ye destek veren Kozuva’nın talihsiz açıklamaları ÇTSO bünyesinde olduğu gibi Çerkezköy kamuoyunda da tepki ile karşılanmıştır” ifadeleri kullanıldı.

 

TARAFSIZ OLMAYA DAVET EDİYORUZ

“Süleyman Kozuva bu söylemleri ile ÇTSO seçimleri sırasında kendisine verilen desteklerin karşılığını mı ödemektedir” denilen açıklamada, “Nedeni ne olursa olsun ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva’nın kastını aşan bu konuşmasını CHP İlçe örgütü olarak kınıyor, kendisini temsil ettiği kuruma yakışır bir tarafsızlık içinde olmaya davet ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

 

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10