CHP'nin adayları esnaf ve STK'ları ziyaret ediyor

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak ve Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Ekrem Ekşinat, seçim çalışmaları kapsamında sabah Balık Hali Esnafını ziyaret edip esnafın de

Tekirdağ 14.03.2014 13:34:00 0
CHP

YÜCEER DE KATILDI

Balık Hali esnafı ile bir süre görüşen Albayrak ve Ekşinat, seçilmeleri halinde yapacakları çalışmalar hakkında bilgilendirmeler yaptı. Balık Hali esnaf ziyaretinin ardından Perşembe pazarına geçen Albayrak ve Ekşinat, tezgahları dolaştı. Yeni Sanayi esnafı ile bir araya gelen CHP Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Ekrem Eşkinat ve CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer de dahil oldu. Yeni Sanayi esnafı ile yeni düğün salonunda söyleşi ve projeler hakkında bilgilendirmelerde bulunulurken ziyaretlere CHP Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi Adayları ve CHP Tekirdağ Örgütü de katıldı.

 

 

 

 

DERNEĞİ DE ZİYARET ETTİLER

CHP Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Ekrem Eşkinat ve CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer ile birlikte akşam saatlerinde Barbaros Mahallesi’ne geçerek kahvehane ve esnaf ziyaretleri ile programa devam edip vatandaşların istek ve görüşlerini dinlediler. CHP’li heyet son olarak Tekirdağ Kars-Ardahan-Iğdır-Ağrı Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği’ni ziyaret etti.

 

Haber / Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10