Önsel: Hizmet aşkıyla yola çıktık

Seçim çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel, Cumartesi akşamı saat 19.30'da Çerkezköy Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma

Çerkezköy 16.03.2014 12:12:00 0
Önsel: Hizmet aşkıyla yola çıktık

“KAPIMIZ HERKESE AÇIK OLACAK”

Koray Önsel ve meclis üyesi adayları Dernek Başkanı Hasan Hatipoğlu ve yönetim tarafından karşılandı. Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Hasan Hatipoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek MHP heyetine teşekkür etti. MHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel, çıktıkları hizmet yarışında her kesime hitap edecek projeler hazırladıklarını ve belediyenin kapısının herkese açık olacağını belirterek “Ben ve ekibim Çerkezköy’de yaşayan insanlarımızın her alanda beklentilerine cevap verecek projeler hazırladık. İnşallah Allah nasip eder göreve geldiğimizde halkımızın tüm beklentilerine cevap verecek projelerimizi hayata geçirerek hizmete sunacağız. Kapımız her zaman herkese açık olacak” diye konuştu.

 

 

 

 

“EN İYİSİNİ YAPMAKTA İDDİALIYIZ”

Önsel, sosyal hayata zenginlik katacaklarını da ifade ederek “Her alanda gerçekleştireceğimiz projelerimiz hazır. Biz halkımıza hizmet aşkıyla yola çıktık. Oluşturduğumuz ekibimizde ilçemizde seksenbir ilden bulunan arkadaşlarımız var. Tüm ekibimiz siz değerli halkımıza her alanda daha güzel hizmet yapmak için yola çıktı. Hiç kimseyi ve kesimi ötekileştirmedik ve böyle düşüncemiz de olmadı. Hepimizin tek amacı sizlere bu güne kadar yapılmayan hizmetleri yapmaktır” dedi. Hizmette en iyisini yapmakta iddialı olduklarını söyleyen Önsel “Gerçekleştireceğimiz projelerle sosyal hayata zenginlik katacağız” dedi.

 

PROJELERİNİ DE ANLATTI

Projeleri ile ilgili de bilgi veren Önsel, her projesinin halkın her kesiminin beklentilerine cevap vererek projeler olduğunu ve herkesi memnun edeceğini belirtti.

 

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10