Hizmet binası inşaatını inceledi

Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'ne atanan ve bir süre önce göreve başlayan Fatma Derya Alan, önceki gün inşaat çalışması devam eden Çorlu SGİM hizmet binasını inceledi.

Tekirdağ 11.04.2014 16:38:00 0
Hizmet binası inşaatını inceledi

ŞANTİYEYİ DENETLEDİ

Çorlu Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Remzi Altındağ’ı ve personeli ziyaret eden İl Müdürü Derya Alan, Remzi Altındağ ile görüşmesinin ardından çalışmalar hakkında bilgi aldı. Birim şefleri ve personeller ise, İl Müdürü Derya Alan’ın yeni görevinin hayırlı olmasını temenni etti. Daha sonra inşaat çalışmaları devam etmekte olan Çorlu Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü hizmet binasına giderek inşaat şantiyesindeki çalışmaları denetledi.

2014 KASIMA YETİŞTİRİLECEK

2014 sonbahar döneminde hizmete açılması planlanan hizmet binasının inşaatını Merkez Müdürü Remzi Altındağ ile gezen İl Müdürü Derya Alan, “Çorlu Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü inşaatında gayretli bir çalışma var. İnşaat kısa sürede bitirip vatandaşlarımıza ve paydaşlarımıza daha iyi ferah bir ortamda hizmet verecek” dedi. İhale kapsamında binayı 2014 Kasım ayında teslim edeceklerini ifade eden Şantiye Şefi Teknisyen Selami Engin de “Çorlulu olduğum için taahhüt tarihinden önce ekim ayı gibi bitirmeyi planlıyorum. Yapılan hizmet binası Çorlu’da yaşayanlar için büyük kolaylık sağlayacak. Çorlulular hizmete girecek olan Merkez Müdürlüğü ile daha kısa sürede hizmet alacaklar” dedi.

Haber Merkezi


0282 726 91 91
0282 747 65 10