Yüceer: Ayırt etmeden hizmet edeceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi PM Üyesi Dr. Candan Yüceer, önceki gün Kapaklı'ya geldi.

Kapaklı 13.04.2014 04:39:00 0
Yüceer: Ayırt etmeden hizmet edeceğiz

MANDALI’YI ZİYARET ETTİ

Üçüncü kez Kapaklı Belediye Başkanlığı’na seçilen İrfan Mandalı’ya hayırlı olsun ziyaretinden bulunmak üzere Kapaklı’ya gelen Yüceer, Belediye Hizmet Binası önünde Mandalı tarafından karşılandı. Ziyarete CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan ve Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Halil İbrahim Erkan da katıldı.

TÜM İLÇELERİ İLE KAZANILAN TEK İL

Candan Yüceer, 30 Mart Yerel Seçimleri hakkında yaptığı değerlendirmede “Seçimlerde Tekirdağ tüm ilçeleri ile birlikte kazanılan tek il oldu. Tekirdağ’da çok mutlu olduk. Tüm örgütlerime ve Başkanlarıma emeklerinden ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Fakat iş bitmedi. Önemli olan bunun devamını getirebilmektir” diye konuştu.

HİZMETLERLE FARK YARATACAK

Yüceer, Tekirdağ Büyükşehir’de ve 11 ilçede CHP’nin yapacağı hizmetlerle fark yaratacağını iddia ederek “Biz bütün şehri ayırt etmeden hizmet edeceğiz” dedi. Tekirdağ’ın, CHP’nin yeni ve tek kalesi olduğunu dile getiren Candan Yüceer, “Tekirdağ bundan sonra da CHP’nin kalesi olarak kalacaktır. Bunun için çalışacağız” dedi.

ÜÇÜNCÜ KEZ GÖREVE LAYIK GÖRÜLDÜK

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. AK Parti’nin yerel seçimleri adeta genel seçim havasına büründürmeye çalıştığını ifade eden Mandalı “Her yaptığım konuşmamda bunun altını çizdim. Seçimlerin genel seçim olmadığını, Mandalı ile Karadeniz’in seçimi olduğunu söyledim. Nihayetinde halkımızın teveccühü ile 3’üncü kez bu göreve layık görüldüm” dedi.

BİZE GÖNDERİLMESİ GEREKENLER, DİĞER İLLERE GÖNDERİLDİ

İller Bankası’ndan Nisan ayı için gelen paranın az olduğunu da belirten Mandalı, “81 vilayetten 30’u Büyükşehir oldu. 51 ile normal yatması gereken paranın iki misli yattı. 30 Büyükşehir’e ise yatması gerekenin neredeyse 5’te 1’i yattı. Sanırım, bizlere gönderilmesi gereken paralar, yanlışlıkla diğer 51 ile gönderildi” diyerek bu yanlış hesaplamanın en kıza zamanda düzeltilmesini temenni etti.

KAYMAKAMLIĞI DA ZİYARET ETTİ

Belediye başkanlığı ziyaretinin ardından beraberindekilerle birlikte Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu’yu da makamında ziyaret eden CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, “İlçede 3 kurum amirliğine de kadın müdür atandı. Sanırım artık Kapaklı’da kadınların sözü geçecek” dedi. Mecliste de kadın milletvekili sayısının armasını temenni eden Yüceer, Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu’ya çalışmalarında başarılar diledi.

Haber / Cem BÜLBÜL


0282 726 91 91
0282 747 65 10