Kaymakam Kuzulu'dan Akay'a hayırlı olsun ziyareti

Çerkezköy Belediye Başkanlığı görevine başlayan Vahap Akay'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Çerkezköy 13.04.2014 04:42:00 0
Kaymakam Kuzulu

KAPAKLI VE ÇERKEZKÖY BİR BÜTÜN

Başkan Akay önceki gün de Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu’yu ağırladı. Kuzulu’yu kapıda karşılayan Vahap Akay ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Salı günü göreve başladığını anımsatan Akay “Çerkezköy ile Kapaklı bir bütüntür. Kapaklı Çerkezköy’den ayrılmazdan önce Çerkezköy olarak biz Tekirdağ’ın ikinci büyük ilçesiydik. Merkez nüfusunu bile geçmiştik. Kapaklı ilçe olunca Çerkezköy üçüncü büyük ilçe konumuna geldi ve Kapaklı’da dördüncü büyük ilçe oldu” dedi.

SİZE DE BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR

Her ne kadar Kapaklı ilçe olmuş olsa da Kapaklı ile her zaman tam bir birlik ve beraberlik içinde hareket edeceklerini söyleyen Akay “Kapaklı’da oturan Çerkezköy’de çalışıyor. Kapaklı’nın ilçe olması Kapaklı’nın daha iyi gelişmesine vesile olacaktır. Siz Kapaklımızın kurucu kaymakamı olarak bu dönemde sizlere de yeni oluşumda büyük iş düşüyor. Sizlerin de başarılı bir idareci olmanız nedeniyle bunun üstesinden geleceğinize inanıyorum” dedi.

DAHA MODERN BİR İLÇE OLACAK

Vahap Akay’a yeni görevinde başarılar dileyen Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu da Çerkezköy ve Kapaklı’nın birer sanayi bölgesi olması nedeniyle devamlı göç aldığını ve göçle birlikte de büyümeyi sürdürdüğünü ifade etti. Bu iki ilçenin daha da gelişmesi için üzerlerine düşen görevi yapacaklarını söyleyen Kuzulu “Kapaklı Kaymakamlığı olarak Kapaklı’nın daha iyi gelişmesini sağlamak için çalışmalara başladık” dedi. Kuzulu, Kapaklı’nın kısa bir süre sonra çok daha modern bir ilçe olacağını söyledi.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10