Albayrak'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor

30 Mart'ta yapılan Mahalli İdareler seçimlerinde Tekirdağ'da belediye başkanlığına seçilen ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin ilk başkanı olan CHP'li Kadir Albayrak'a hayÄ

Tekirdağ 14.04.2014 15:34:00 0
Albayrak

ÇALIŞMALARLA İLGİLİ BİLGİ VERDİ

Albayrak önceki gün de Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Mehmet Karaman’ı ağırladı. Ziyarette konuşan Karaman, Albayrak’ı tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi. Karaman, Kalkınma Ajansının doğal üyesi olan Başkan Albayrak’a Ajans çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kadir Albayrak da Karaman’a teşekkür etti.

KİMYA MÜHENDİSLERİ DE ZİYARET ETTİ

Tekirdağ Kimya Mühendisleri Odası Başkanı Zeki Değirmenci de Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Albayrak’ı tebrik ederek görevinde başarılar dileyen Değirmenci, odanın çalışmalarıyla ilgili de bilgiler verdi.

ERDOĞAN’DAN ZİYARET

Tredaş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Erdoğan da,  çalışma arkadaşlarıyla beraber Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Albayrak’ı tebrik eden Erdoğan Kadir Albayrak’a görevinde başarılar diledi. 

Haber Merkezi


0282 726 91 91
0282 747 65 10