SGK Müdürü Alan'a hayırlı olsun ziyareti

Tekirdağ SGK İl Müdürlüğü'ne atanan ve görevine kısa bir süre önce başlayan Fatma Derya Alan'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Tekirdağ 14.04.2014 17:01:00 0
SGK Müdürü Alan

BAŞARILAR DİLEDİLER

Tekirdağ’da hizmet veren Kurum ve Kuruluş Müdürleri, Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğüne atanan Fatma Derya Alan’ı ziyaret etti. Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Alan, bütün kamu kurum ve kuruluş müdür ve çalışanların göstermiş oldukları nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. İl Müdürü Alan, kurumlarla uyum içerisinde çalışıp Tekirdağ halkına hizmet verecekleri için memnun olduğunu ve bilgi verilen konular üzerinde önemle duracağını kaydetti. Tekirdağ Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Lütfi Çebi ve yönetim kurulu üyeleri İl Müdürü Derya Alan’a görevinin hayırlı olmasını diledi.

DESTEK BEKLEDİKLERİNİ SÖYLEDİ

2014 yılı itibariye oda başkanlığına seçildiğini hatırlatarak, Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğüyle uyumlu ve koordineli bir şekilde çalışmak istediğini belirten Çebi, İl Müdürü Alan’dan bu konuda destek beklediğini ifade etti. Vakıfbank Tekirdağ Şube Müdürü İlker Aydında, Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürü Derya Alan’a çalışmalarında başarı dileklerini belirterek, banka olarak hizmet vermeye ve birlikte çalışmaya hazır olduklarını ifade etti.

ÇOKLU POSTA GÖNDERİMİNDE SAĞLANAN KOLAYLIKLAR

Tekirdağ Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Başmüdürü Cafer Ersoy ise, ziyaretinde Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürü Fatma Derya Alan’a görevinin hayırlı olmasını dileyerek, Müdürlüğünün kurum ve kuruluşlara çoklu posta gönderiminde sağladıkları kolaylıklardan bahsetti. Türk Metal Sendikası Çorlu Şubesi Başkanı Baki Polat da yaptığı nezaket ziyaretinde görev yerinin hayırlı olmasını temenni etti.

Haber Merkezi


0282 726 91 91
0282 747 65 10