"Peygamberimiz tüm insanlar için örnek şahsiyettir"

14-20 Nisan Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayan Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya "Yüce Allah'ın elçisi, Peygamber Efendimizin dünyamıza teşriflerinin 1443'üncü yıl

Tekirdağ 15.04.2014 13:37:00 0

ONU DAHA İYİ ANLAMALIYIZ

Bundan 14 asır önce Âlemlere Rahmet olarak gönderilmiş, yaşantısıyla insanlığa örnek olan, insanları daima kardeşliğe, hoşgörülü olmaya,  iyiliğe, dayanışmaya teşvik eden, Peygamberimizin çağlar ötesi ve değerler üstü mesajları insanlara ilettiğini dile getiren Yerlikaya “İnanıyorum ki Kutlu Doğum Haftası boyunca yapılacak etkinlikler, toplumumuzda; Peygamberimiz Hz. Muhammed’in yüce kişiliğinin ve örnek hayatının doğru bir şekilde anlaşılmasına, onun öncülüğünü yaptığı, hepimize tavsiye ettiği kardeşlik ve sevgi ikliminin oluşmasına anlamlı katkılarda bulunacaktır. Bu nedenle Müslümanlar için değil, bütün dünya insanları için de örnek bir şahsiyet olan Peygamberimiz Hz. Muhammed'i daha iyi tanıyıp anladıkça, mesajının mahiyeti de daha güçlü bir şekilde dünyamızda karşılık bulacaktır” dedi.

SAMİMİYET EKSENİNDE YAŞANMASINI TEMENNİ ETTİ

Peygamberimiz Hz. Muhammed'in dünyaya gelişinin kutlandığı bu önemli haftada tüm etkinliklerin; Bu yılın Kutlu Doğum Haftası teması olan “samimiyet” ekseninde sevgi, barış, mutluluk ve esenlik içinde yaşanmasını temenni eden Yerlikaya “14-20 Nisan Kutlu Doğum Haftası’nın Tekirdağlı hemşehrilerimize, ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyor; sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

Haber Merkezi


0282 726 91 91
0282 747 65 10