Çerkezköyspor playoff'a hazır

Çerkezköyspor Pazar günü Süper Amatör Ligi şampiyon olarak tamamlayan Velimeşespor ile playoff karşılaşmasında karşı karşıya gelecek. Her iki takım için de hayati önem taşıyan karşıla?

Çerkezköy 25.04.2014 23:50:00 0
Çerkezköyspor playoff

Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz, playoff karşılaşması öncesi dün saat 12.00’da Erzurum Cağ Kebap Salonu’nda basın mensupları ile bir araya geldi.

HEDEF GALİBİYET

4.sezonu da Vefaspor maçı ile bitirdiklerini söyleyen Ahmet Korkmaz, “4 senedir Çerkezköy’de basın mensupları ile birlikte çalıştık. Çerkezköy basınına bize gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Pazar günü Velimeşespor ile final müsabakasına çıkacaklarını söyleyen Korkmaz “Çerkezköyspor için önemli bir maç. Önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Ligde devam edebilmemiz için bu maçtan galibiyetle ayrılmamız lazım. İnşallah elimizden gelen gayreti göstererek bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılacağız ve önümüzdeki sezon da Çerkezköyspor olara BAL liginde mücadele edeceğiz” diye konuştu.

ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ

Takımın Çarşamba günü Tekirdağ Ramada Otel’de kampa girdiğini anımsatan Korkmaz “Çalışmalarımızı Namık Kemal Stadı’nda sürdürüyoruz. Çalışmalarımızı tamamlayıp maç saatini bekleyeceğiz. İnşallah kazasız belasız bu maçı da atlatıp 2013-2014 sezonunu noktalayacağız” dedi.

CEZALI VE SAKAT OYUNCU YOK

Takımda cezalı ya da sakat oyuncunun olmadığını dile getiren Korkmaz “Tekirdağ’da geçen kamp çalışmalarımızdan çıkacak sonuçlara göre teknik ekibimiz maçta mücadele edecek ilk 11’i belirleyecek. Arkadaşlarımız da kazanmak adına ellerinden geleni yapacaktır” dedi.

BAL’A ÇIKMAK İÇİN FİNAL MAÇI OYNAMASI HAKSIZLIK

Çerkezköyspor ile Velimeşespor arasında playoff maçı oynanacak olmasını da Korkmaz “Velimeşespor Süper Amatör Ligde şampiyon olmuş bir takım. Sezon sonu şampiyon olmasına rağmen BAL’a çıkmak için final maçı yapması haksızlıktır. Biz de düşme hattında olmamamıza rağmen bölgesel statüye göre son sırada tamamlamamız bizim bu maçı oynamamıza neden oluyor. İnşallah federasyon gerekli çalışmayı yapar ve haklı bir ortamda olmasını sağlar” dedi.

TAKIMA SONUNA KADAR GÜVENİYORUM

Velimeşespor’u küçümsemediklerini dile getiren Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Kokmaz “Aramızda lig ve oyuncu kalite farkı olsa da bu bir final müsabakası. O nedenle tüm tedbirleri aldık. Futbolculara da bunu dile getiriyoruz. Onlar da işin bilincinde. Bu konuda takıma sonuna kadar güveniyorum” dedi.

BELEDİYE ARAÇ KALDIRACAK

Bu önemli müsabakaya Çerkezköy halkını, sporseverleri ve taraftarları da yoğun bir katılımla beklediklerini söyleyen Korkmaz “Çerkezköy halkının takımımıza sahip çıkmasını ve stadı doldurmasını rica ediyorum. Maç günü belediye tarafından saat 12.00’de belediye meydanından araçlar kaldırılacak” dedi.

3.LİGE ÇIKMAMAMIZ İÇİN HİÇBİR NEDEN YOK

Kamp ve ulaşım imkanlarından dolayı da takım ve kulüp adına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür eden Korkmaz “Başkanımız Vahap Akay seçimden önce sporu sürekli dile getirdi. Çerkezköy’ün kanayan yarası olan stat yapma çalışmalarına başlayacağını dile getirdi. Önümüzdeki sezon belediye olarak takıma maddi manevi destek olacağına inanıyoruz. Önümüzdeki sezon belediye açısından kulübe yapılacak destekle 2014-2015 sezonu Çerkezköy için daha hayırlı olacak. 3.Lige çıkmamamız için hiçbir neden yok” dedi.

MAYIS’TA ER MEYDANI KURULACAK

Mayıs ayında yapılacak kongre ile ilgili de konuşan Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz “Kongrenin Çerkezköyspor için hayırlı olmasını diliyorum. Çerkezköyspor için hayırlısı neyse, kim başarılı olacaksa başkanlığın ona nasip olmasını diliyorum” dedi. Kendisinin de aday olduğunu söyleyen Korkmaz “Çıkacak her adaya ve yönetime saygı duyuyoruz” dedi. Kendisi ve takımla ilgili bazı eleştiriler duyduklarını dile getiren Korkmaz “Takımımız ve şahsımla ilgili haksız eleştirilerin yapılması, dedikoduların üretilmesi hiç hoş değil. Hevesli olan varsa listesini yapar, icraatlarını anlatır ve aday olur. Bu dönüm noktasında böyle dedikoduların yapılmasını etik bulmuyorum. Mayısta er meydanı açılacak. Herkes er meydanına gelsin ve listesini sunsun. Delegerimiz kimi uygun görürse, kim başkan seçilirse diğer aday arkadaşların da başkanın yanında olmalarını temenni ediyorum” diye konuştu.

TAKIMIN LİGDE KALMASI BAŞARIDIR

Söylentilerin Çerkezköyspor’a zarar vereceğini söyleyen Korkmaz “Biz geçmiş ya da gelecek kimsenin hakkında konuşmadık. Bundan sonra da öyle olacak. Tek başına verilen mücadelede takımın ligde kalması başarıdır” dedi.

BU SON, YENİ SEZON İÇİN BİR BAŞLANGIÇ

Caddeliler Taraftar Grubu Lideri Alkan Kuru da sezon başında birçok imkansızlıkla çıktıkları yolda sona geldiklerini ifade ederek “Bu son, yeni sezon için bir başlangıç. Sezon başında ilk hedefimiz takımı ligde tutmaktı. İnşallah Pazar günü alacağımız galibiyetle bu hedef gerçekleşmiş olacak. Playoff maçını kazandığımızda önümüzdeki sezon da tüm taraftarlarımız için umut olacak” dedi.

ÖNEMLİ OLAN TAKIMIN MENFAATLERİ

Kongre ile ilgili de konuşan Kuru “Kongrede taraftar için isimlerin hiçbir önemi yok. Önemli olan takımın menfaatleridir. Başarıyı kim getirecekse taraftar onu istiyor” dedi. Pazar günü oynanacak maça kalabalık gitmek istediklerini söyleyen Kuru “Futbolcularımızı motive etmek ve onlara daha iyi bir atmosfer sağlamak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Kardeş takımlarımız olan Sultangazi, Kapaklıspor, Sarayspor, Muratlıspor, Tekirdağspor taraftarları da bize destek verecek. Karşılaşmaya tüm Çerkezköy halkını bekliyoruz” dedi.

Haber / Gülveren VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10