Bakan Müezzinoğlu CHP'li Başkan Gürkan'ı ziyaret etti

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Keşan İlçesi'ndeki ziyaretlerinin ardından kent merkezine gelerek Edirne Belediye Başkanı seçilen CHP'li Recep Gürkan'ı makamında ziyaret etti.

Bölgede Gündem 27.04.2014 04:54:00 0
Bakan Müezzinoğlu CHP

“KAZANAN EDİRNE OLACAK”

Parlamentoda 3 yıl beraber görev yaptıkları Recep Gürkan'ın 30 Mart'tan itibaren belediye başkanı seçildiğini hatırlatan Bakan Müezzinoğlu şunları söyledi: "Seçim zamanı siyaset konuşulur ama seçim akşamı vatandaş takdirini verir, o karar sonucu ertesi gün hizmet dönemi başlar. Bu anlamdaki sorumluluğu Recep kardeşimiz üstlendi. Siyaset millete hizmet için vardır. Siyasi partiler de hizmet aracıdır. Bu aracı ne kadar doğru kullanırsak o kadar millet kazanacaktır. pozitif sinerji oluşturacağımıza inanıyoruz, kazanan Edirne olacak" dedi.

“EDİRNE’YE HİZMETE ODAKLANDIK”

Edirne Belediye Başkanı CHP'li Recep Gürkan ise Bakan Müezzinoğlu'nun kendisini ziyaret etmesinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Siyasetin belediye başkanı seçilmesiyle ikinci plana düştüğünü anlatan Gürkan, "Şu anda tek siyasetim Edirne, tüm belediye meclis üyesi arkadaşlarımla senfoni orkestrası ahenginde Edirne'ye hizmete odaklandık. Bu anlamda Ankara'daki sorunlarımızın çözümünde her zaman sayın bakanımıza başvuracağız. Sayın bakan kentimizin hem hamisi hem de ağabeyi olmayı sürdürecektir. Siyaset gelir geçer ama Edirne kalıcıdır. Önemli olan yaşadığınız kente, ülkeye neler verebiliriz" diye konuştu.

EDİRNE’DEN AYRILDI

Ardından Edirne Belediye Başkanı Gürkan, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na günün anısına Edirnekari ve Muradiye Cami çini motiflerinin yer aldığı Selimiye Cami işlemeli seramik tabağı hediye etti. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bando ve Ciğer Festivali açılış programının ardından Edirne'den ayrıldı. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10