AK Parti, seçim sonrası ilk kez toplandı

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı, 30 Mart seçimlerinin ardından ilk il danışma kurulu toplantısının hafta sonu Yeni Sanayi Salonu'nda yaptı.

Tekirdağ 28.04.2014 11:46:00 0
AK Parti, seçim sonrası ilk kez toplandı

DİVANDA GARİP DE YER ALDI

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması sonrası oluşturulan divana AK Parti İl Başkan Yardımcısı Sait Yazı, Nagihan Bayol, Ali Rıza Eti, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Dr. Remzi Garip, Sadi Engin seçildi. Toplantıda konuşan Divan Başkanı Sait Yazı, “30 Mart seçimlerinde Tekirdağ’ın 11 ilçesi ve büyükşehir belediye başkanlığını kaybetmiş olmamıza rağmen teşkilatımız daha önceki seçilere göre Türkiye’de oylarını arttıran iller arasında” dedi.

 

 

 

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Yazı “Seçimin üzerinden bir ay geçti. Bu bir ay içinde artık 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi için tüm arkadaşlarımız tekrar çalışmaya başlayacaklar dedi. AK Parti İl Başkanı Ahmet Kambur da 30 Mart tarihine kadar çalışan belediye başkan adaylarına ve belediye meclis üyelerine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Tekirdağ’da belediye başkanlığı kazanamadıklarını ama 2009 seçimlerine göre oylarını arttırarak seçimleri tamamladıklarını söyleyen Kambur “Bundan sonraki seçimler için önce cumhurbaşkanlığı, daha sonra da 2015 yılında yapılacak olan seçimlerde beraberce çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Tekirdağ teşkilatı olarak şu an görevimizin başındayız. Bazı yerlerde toplanarak atamalar şu gün oluyor konuşmalarına itibar etmeyin. Önümüzdeki seçimlerde dar bölge mi kapalı bölge mi sisteminde seçim kanununda yapılacak olan değişiklik çalışmaları devam ediyor” dedi.

ADAYLAR MAYIS’TA BELİRLENECEK

Kambur, 8-9 Mayıs’ta Cumhurbaşkalığı adaylığı için de adayların belirleneceğini ifade etti. Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı devam etti. Toplantıya AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, Süleymanpaşa İlçe Başkanı Emrah Tunca, Büyükşehir belediye meclis üyeleri, Süleymanpaşa belediye meclisi üyeleri, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları ile danışma meclisi üyeleri katıldı.

Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10