AK Parti Cumhurbaşkanlığı seçimine hazırlanıyor

AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, önceki gün yaptığı açıklamada Çerkezköy Belediye Eski Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce'nin Kapaklı Belediyesi'nde danışman

Kapaklı 2.05.2014 10:51:00 0
AK Parti Cumhurbaşkanlığı seçimine hazırlanıyor

YERİNDE BİR KARAR

Gökhan İnce’nin Kapaklı Belediyesi’nde danışman olarak göreve başlamasının Kapaklı için yerinde bir karar olduğunu ifade eden ve bu nedenle bazı partililer ve hatta bazı meclis üyeleri tarafından da eleştirilen Ali Osman Orhan, “Sözlerinin arkasındayım. 10 yıl boyunca AK Partili bir Belediyede Başkan Yardımcılığı görevi yapmış olan Gökhan İnce bilgi ve birikimi ile ilçeye büyük katkılar sağlayacak” dedi.

SANDIK KURULLARI OLUŞTURULUYOR

AK Parti’nin Cumhurbaşkanlığı için en uygun ismi aday göstereceğinden şüphelerinin olmadığını ifade eden Orhan “Biz şu aşamada teşkilat olarak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için şimdiden kolları sıvadık” dedi. Orhan, çalışmalar kapsamında sandık kurullarını oluşturmaya ve mahalle teşkilatlarını yeniden yapılandırmaya başladıklarını söyledi. Orhan, AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı olarak Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile ilgili revizyon çalışmalarına da başladıklarını ifade ederek “Ana yönetim ile ilgili revizyon çalışmalarına başlamak için henüz Genel Merkezimizden gerekli izin gelmedi. Biz bu aşamada yalnızca birim başkanlıklarında yer değişimi yaptık” dedi.

BİRİM BAŞKANLARI DEĞİŞTİ

AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, Siyasi Hukuk İşleri Başkanlığına Cevdet Gündoğan, Teşkilat Başkanlığına İsmail Karaöz, Seçim İşleri Başkanlığına Mehmet Aymak, Tanıtım ve Medya Başkanlığına Fevzi Karaca, Dış İlişkiler Başkanlığına İsmail Taş, Sosyal İşler Başkanlığına Melek Sarıtaş, Yerel Yönetim Başkanlığına Bayram Sezgin, Ekonomi İşler Başkanlığına Lütfi Özkan, Halkla İlişkiler Başkanlığına Ali Sinek, Mali ve İdari İşler Başkanlığına İlhan Özdemir, Ar-Ge İşler Başkanlığına Hakan Kaptan, İlçe Sekreterliğine Galip Dilbilmez’in getirildiğini ifade ederken, Yönetim Kurulunun ise Gülay Kurt, Türkan İbrahimoğlu, Tahir Eke, Hazım Aydın, Ahmet Özman, Sezgin Yılmaz, Bahri Ercan, Turgut Oğuz, Murat Eviş, Temel Büyükkeskin, Yolcu Şentürk ve Serdar Türkmen’den oluştuğunu belirtti.

Haber / Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10