Fikrini paylaş projeni oluştur

Araştırmacı Üniversite Kültürünün geliştirilmesi ve üniversitede yürütülmekte olan projelerin akademi, kamu ve özel sektör ile buluşturulması amacıyla Namık Kemal Üniversitesi Bilimsel AraştÄ

Tekirdağ 2.05.2014 14:00:00 0
Fikrini paylaş projeni oluştur

2 GÜN SÜRECEK

Etkinlikle ilgili bilgi veren NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek “Etkinlik 15 Mayıs Perşembe günü saat 10.00’da Rektörlük Fuaye ve Sergi Salonu’nda müzik dinletisi, kokteyl ve açılış konuşmaları ile başlayacak. Proje günleri etkinliği ile NKÜ’nün Fen, Sağlık ve Sosyal Bilimler ile, endüstriyel projeleri ve ar-ge çalışmalarını, üniversitenin mensuplarına, sanayiciler ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile buluşturulması hedefleniyor. Bu yıl birincisi düzenlenecek olan “Namık Kemal Üniversitesi Araştırma Geliştirme ve Proje Günleri”nde paneller ve çalıştaylarla bilim adamı, sanayici, bürokrat ve sanatçılar bir araya getirilecek” dedi.

 

 

 

STANT AÇILACAK

Üniversitede görevli akademisyenlerin, yürüttükleri proje çalışmalarını poster olarak sunabileceğini söyleyen Şimşek “Akademik birimler ise yürütmeyi planladıkları araştırma konuları ve laboratuar imkanlarını stantlar açarak faaliyet gösterecek” dedi.

 

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10