Akay: Halkımızın görüşleri bize yol gösterecek

30 Mart seçimlerinde CHP'den Çerkezköy Belediye Başkanlığına seçilen Vahap Akay'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Çerkezköy 5.05.2014 11:13:00 0
Akay: Halkımızın görüşleri bize yol gösterecek

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZ

Vahap Akay, önceki gün de Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Eski Başkanı Dursun Ali Tever ile Çerkezköy Belediye Meclisi Eski meclis üyesi Yaşar Keleş’i ağırladı. Ziyarette konuşan Dursun Ali Tever, belediye başkanlığını kazanan Vahap Akay’ı tebrik ederek, “Size ve ekibinize başarılar diliyor ve görevinizi en iyi şekilde de yerine getireceğinize inanıyorum. Bu dönem zor bir görev devraldığınızı biliyorum. Ama siz bu zor görevin üstesinden geleceksiniz. Bizler de Çerkezköylü sanayiciler olarak çalışmalarınızda üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız” dedi. Tever, Çerkezköy için yapılacak tüm çalışmalarda destekçi olacaklarını dile getirdi.

 

SORUNLARI EL BİRLİĞİ İLE ÇÖZÜME KAVUŞTURACAĞIZ

Yaşar Keleş de “Çerkezköy’ün sorunlarını belediyenin sanayici, esnaf ve halk ile el ele vererek el birliğiyle çözüme kavuşturacağız. Ben de eski bir belediye meclisi üyesi olarak belediyemizin sorunları çözmede esnaflarımızla, sanayicilerimizle ve halkımızla el ele vererek el birliğiyle çözüme kavuşturmasının daha iyi ve daha demokratik bir çalışma olacağına inanıyorum” dedi.

 

ŞUANDA GEÇİCİ SORUNLAR VAR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da “Şu anda geçici sorunlar var. Önümüzdeki günlerde hepsini tek tek çözüme kavuşturacağız. Seçim sürecinde yapılacak hizmetleri halkımızla birlik ve beraberlik içinde yapacağımızı ve ben değil biz yaptık diyeceğimizi söylemiştik. Hizmetlerde halkımızın görüşleri de bizlere bir ışık olacak ve yol gösterecek” dedi.

 

HİZMETLERİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Projeleri hayata geçirmeden önce en uygun nasıl yapılması gerekiyorsa o yönde halktan alacakları görüşler doğrultusunda hizmetlerin hayata geçirileceğini söyleyen Akay “Her alanda yapılacak hizmet çalışmaları öncesi halkımızın görüşünü alacağız. Sosyal belediyecilik, halkıyla bütünleşen ve yaptığı hizmetlere halkının da  hizmetlerine katkısını sağlamasıdır” dedi. Akay, Tekirdağ’ın Büyükşehir olmasıyla Çerkezköy’ün büyüdüğünü ve hizmet alanının genişlediğini dile getirdi.

 

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10