Tekirdağ'ı Türkiye Şampiyonası'nda temsil edecek

Tekirdağ'da yapılan Yıldız Kızlar Santranç şampiyonası Türkiye grup elemelerinde birinciliği elde ederek Türkiye Yıldız Kızlar Satranç şampiyonasına katılmaya hak kazanan Sude Nur Ogan, babasÄ?

Çerkezköy 6.05.2014 17:54:00 0
Tekirdağ

EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEK

Başarısından dolayı Sude Nur Ogan’ı tebrik eden Kubilay, çocukların satrançla ilgilenmesini istediklerini dile getirerek “Santranç, zihinsel gelişmeyi sağlaması bakımından da önemlidir. Gençlerimizi çocuklarımızı sporla ilgilensinler, sanatla ilgilensinler istiyoruz” dedi. Satrancın bedensel ve ruhsal gelişim açısından da çok önemli olduğunu vurgulayan Ogan “Sude Nur kızımızın Türkiye Yıldız Kızlar şampiyonasında da ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğine ve derece alacağına inanıyorum” dedi.

 

 

ASUDE NUR OGAN BAŞARILI BİR ÖĞRENCİMİZ

Ziyarette konuşan Okul Müdürü Yılmaz Kırmızıgül de santranç birincisi olan Sude Nur Ogan’ın aynı zamanda okulun en çalışkan öğrencilerinden biri olduğunu dile getirerek “Derslerindeki başarısını spordada göstermesi bizleri de çok mutlu ediyor” dedi. Santranç şampiyonu Sude Nur Ogan da “Beş yıldır satrançla ilgileniyorum. Babamın Saray’a tayini dolayısıyla hocam Ahmet Canakar’ın sayesinde başarılara imza attım. Başarımda büyük katkısı var” dedi.

 

Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10