Orhan: Tecrübeli olması Kapaklı için avantaj

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Kapaklı 7.05.2014 11:06:00 0
Orhan: Tecrübeli olması Kapaklı için avantaj

KAPAKLI İÇİN BÜYÜK BİR AVANTAJ

Ziyarette konuşan Ali Osman Orhan, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya 3’üncü dönem Başkanlığı için hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istediklerini ifade etti. Kazasız belasız bir seçim sürecinin yaşandığını ifade eden Orhan “Bu saatten sonra siyasi partiler ikinci planda olmalıdır. Çünkü Kapaklı halkının menfaatleri için ilçede ve özellikle de Büyükşehir’de birlik beraberlik içinde olmalıyız. Bu kapsamda Belediye Başkanımızın da tecrübeli olması Kapaklı için büyük bir avantajdır” dedi.

 

 

HİÇBİR OLUMSUZLUK YAŞANMADI

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İlçe olarak çok güzel bir seçim süreci yaşadıklarını söyleyen Mandalı “Zaten seçim öncesinde İlçe Kaymakamımız Aslı Aynaoğlu Kuzulu başkanlığında yapılan toplantıda, seçimlerin sakin ve huzurlu geçmesi kapsamında yapılması gerekenleri konuşmuştuk” dedi. Mandalı u toplantının meyvelerini seçim sürecinde hep birlikte topladıklarını ve seçimleri hiçbir olumsuzluk yaşanmadan geride bıraktıklarını söyledi.

 

ÇOK KİŞİ GEÇTİ

Siyaset arenasından çok kişinin geçtiğini söyleyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Fakat unutmamız gereken bir şey varsa o da tüm siyasi partilerin yolları farklı olsa da amaçları aynıdır. O da bu ülke halkına en iyi şekilde hizmet etmektir” dedi. AK Parti’de seçimlerin ardından birileri tarafından suçlu aranmaya başlanıldığını dile getiren Başkan Mandalı, “Seçimi kaybetmenin faturası birilerine kesilmeye çalışıldı. Bu çok yanlıştır. Çünkü bu parti seçimi değil, bir yerel seçimdi. Ben tüm konuşmalarımda halkıma bunu anlattım. Onlar da bu zamana kadar yaptığımız hizmetlerden memnun kalmışlar ki bizi 3’üncü dönemde de göreve getirdiler” dedi.

 

DÜNKÜ İHTİYACIMIZ İLÇE OLMAKTI

‘2019’da genel af var’ söylemlerinin birileri tarafından yanlış anlaşıldığını da dile getiren Mandalı “Ben bunu söylerken esprili bir şekilde açıklama yapmaya çalıştım. Elbette kimsenin oyuna ipotek koyamazsınız. Bu nedenle kimse bu sözlerimizi başka mecralara çekmeye çalışmasın. Kapaklı’da 81 vilayetten insan var. Eğer ben herkesten oy alabildiysem, ortada yerel anlamda bir başarı var demektir” diye konuştu. Belediye olarak, ilçe halkının faydasına olacak hizmetler için yeri geldiğinde hükümet desteğine de ihtiyaç duyacaklarını dile getiren Mandalı “Sizlerin bize destek olacağınızdan hiçbir şüphemiz yoktur. Biz de dün olduğu gibi bundan sonra da hiçbir ayrım yapmadan tüm Kapaklı halkına hizmet etmeye devam edeceğiz. Kapaklı’nın dünkü ihtiyacı ilçe olmaktı. Bunu başardık. Artık ayaklarımızın üzerinde yere daha sağlam basabiliyoruz” dedi.

 

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10