Eroin tacirlerine KOM'dan matkap darbesi

Kendisine 3 ay önce gelen bir ihbar üzerine çalışma başlatan Cumhuriyet Savcısı Mahmut Ateş, Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipl

Çerkezköy 7.05.2014 17:47:00 0
Eroin tacirlerine KOM

Çerkezköy Haber – Çerkezköy’de oturan ve yurt dışına uyuşturucu sattığı iddia edilen B.Ö. ve B.S.’nin İstanbul’dan Bulgaristan’a eroin sevkiyatı yapacakları ihbarı üzerine harekete geçen Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücade Grup Amirliği Ekipleri, B.Ö. ve B.S.’yi yakalamak için çalışma başlattı.

 

2 KİLO 450 GRAM EROİN ELE GEÇİRİLDİ

Üç ay süren çalışmanın ardından polis ekipleri önceki gece “Darbeli Matkap” adı verilen operasyon için düğmeye bastı. B.Ö.’nün İstanbul Avcılar, B.S.’nin Ataşehir’deki evlerine eş zamanlı yapılan baskınlarda B.S.’nin evinde yapılan aramada hiçbir suç unsuruna rastlanmazken, B.Ö.’nün evinde yapılan aramada ise şömine bacanın içinde iki paket içine sarılmış 2 kilo 450 gram eroin ile 27 paket bonzai ele geçirildi.

 

6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili olarak B.Ö., B.S.,Ö.Ü.,N.Y.,M.G. ve R.M. gözaltına alındı. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan uyuşturucu zanlıları ifadeleri alınmak üzere Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Şüpheliler buradaki ifadelerinin ardından Çerkezköy Adliyesi’ne sevk edildi. Öğlen saatlerinde adliyeye sevk edilen zanlılar Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Mahmut Ateş tarafından sorguya alındı. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10