Albayrak: Tüm Tekirdağ'ın başkanıyım

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen kahvaltıda muhtarlarla bir araya geldi.

Tekirdağ 9.05.2014 09:43:00 0
Albayrak: Tüm Tekirdağ

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

Yeni yapılanmanın ardından mahalle statüsüne dönüşen köy ve beldelerle birlikte Süleymanpaşa’ya bağlı 74 mahalle muhtarının katıldığı toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat muhtarlarla fikir alışverişinde bulundu. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, toplantıda yaptığı konuşmada, kente yapılacak hizmetlerin her aşamasında mahalle muhtarlarıyla koordinasyon haline olacaklarını ifade etti.

 

TÜM TEKİRDAĞ’IN BAŞKANIYIM

Artık Tekirdağ’ın büyükşehir olduğunu anımsatan Albayrak “Bu yapılanma ile birlikte tüm belde ve köylerimiz de mahalleye dönüştü. Biz büyükşehir Belediyesi olarak tüm köylerimize eşit mesafede olacağız. Kente ne varsa köyde de olacak. Ama biraz zamana ihtiyacımız var. Yeni bir oluşumun içerisindeyiz. Biz seçim sonrası mazbatamızı aldıktan sonra yakamızdaki parti rozetini çıkardık. Artık tüm Tekirdağ’ın başkanıyız” dedi.

 

HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

100 gün emekleme dönemlerinin olacağını ifade eden Albayrak “100 günden sonra ayağa kalkacağız. Yılbaşına kadar yürüyeceğiz. Yılbaşından sonra da koşmaya başlayacağız. 2015 yılı başından itibaren de çok net söylüyorum vatandaşlarımız hizmete boğulacak. Hep birlikte çalışacağız” dedi.

 

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10