AK Parti'den Anneler'e karanfilli kutlama

Çerkezköy AK Parti İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Anneler Günü dolayısıyla Çerkezköy'ün sokaklarında dolaşarak kadınların anneler gününü kutladı ve karanfil dağıtt?

Çerkezköy 11.05.2014 15:20:00 0
AK Parti

2 BİN KARANFİL DAĞITILDI

Anneler günü etkinliği kapsamında, hafta sonu olması nedeniyle vatandaşların da yoğun olduğu Atatürk Caddesi, Belediye meydanı, Fevzipaşa Caddesi ve Pazar yerini ziyaret eden AK Partili kadınlar bir yandan karanfil dağıtırken bir yandan da vatandaşlarla sohbet etti. 13.00 ile 17.00 saatleri arasında gerçekleşen etkinlikte AK Partililer toplam iki bin karanfil dağıttı.

 

 

ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADILAR

Annelerin, yılda bir kez değil, yılın her günü hatırlanarak güzel sözlerle gönüllerinin alınması gerektiğini ifade eden AK Partili kadınlar “Hiç yılmadan sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimize ne kadar hizmet etsek azdır. Tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyoruz” dedi. Öte yandan AK Parti İlçe Başkanı Reşat Bahar ve yönetim kurulu üyeleri de şehit anneleri ve hastaları ziyaret ederek karanfil dağıtıp annelerin gününü kutladı.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10