Veliköyspor'da Olağanüstü Genel Kurul heyecanı

Süper Amatör Ligi geçtiğimiz sezon şansız bir şekilde ikinci tamamlayan Veliköyspor yapılan yönetim kurulu toplantısında olağanüstü genel kurul kararı aldı.

16.05.2014 18:11:00 0
Veliköyspor

YENİ YÖNETİM BELLİ OLUYOR

Çerkezköyspor’un olağan Genel Kurul yapmasının ardından Süper Amatör Lig’de mücadele eden bir diğer temsilcimiz olan Veliköyspor’da önceki gün toplanarak 2 Haziran Pazartesi günü Olağan Genel Kurul yapılması kararını aldı. Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde kongrenin 9 Haziran Pazartesi günü Veliköy Kapalı Düğün Salonunda saat 20.00’de yapılacak. Adı Çerkezköyspor Başkanlığı için geçen Murat Narçın’ın ve bazı esnafında yeni yapılanmaya gidecek olan Veliköyspor’un yönetiminde yer alması bekleniyor.

YENİ BAŞKANI SEÇECEK

2 Haziran Pazartesi günü saat 20.00’de Veliköy Kapalı Düğün Salonunda gerçekleştirilen kongrede çoğunluk sağlanması halinde toplantı açılış ve yoklama ile başlayacak. Divan heyeti seçiminin ardından saygı duruşu gerçekleştirilecek. Yönetim kurulu ve denetim kurulu faaliyet raporunun okunmasının ardından raporların ibrası olacak. Tahmini bütçenin görüşülmesinin ardından derneğin tüzük değişikliği görüşülecek. Dilek ve Temennilerin ardından Yönetim kurulu, denetim kurulu ve Federasyon temsilcisi seçimi yapılacak.

Haber/ Şaban KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10