Çerkezköy Fevzipaşaspor'un genç antrenörleri iddialı konuştu:

Birgün herkes bizi tanıyacak

18.05.2014 17:04:00 0
Çerkezköy Fevzipaşaspor

Çerkezköy Haber- Fevzipaşa Spor Kulübü Spor Akademisi önceki gün saat 10.00’da Veliköy Stadyumu’nda yeni formaları ile top başı yaptı. Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan kulüp antrenörleri Sabri Akpınar ve Hasan Barut, “Bir gün tüm Trakya Fevzipaşaspor’u tanıyacak” dedi.

 

 

FEVZİPAŞASPOR HAK ETTİĞİ DEĞERİ GÖRMEDİ

Fevzipaşa Spor Kulübü’nün Çerkezköy’ün en köklü kulüplerinden biri olduğunu dile getiren Fevzipaşa Spor Kulübü ve Spor Akademisi Antrenörü Sabri Akpınar, “Fevzipaşaspor’un bugüne kadar hak ettiği değeri görmediğini düşünüyorum” dedi. Fevzipaşa Spor Kulübü Spor Akademisi’ni kurmalarındaki amaçlardan da bahseden Akpınar, “Amacımız altyapıdan başarılı sporcular yetiştirip, gelecekte Çerkezköy’ü tanıtacak başarılı sporcuları spor dünyasına kazandırmaktır” dedi.  

KENDİ GENÇLERİMİZE SIRTIMIZI DÖNMEYELİM

Sporda başarı için çok ciddi paralar harcanmasına gerek olmadığının altını çizen Sabri Akpınar, “Yeter ki kendi gençlerimize değer verelim. Çünkü ilçemizde keşfedilmeyi bekleyen çok yetenekli nice gencimiz var. Onlara sırtımızı döndüğümüz sürece Çerkezköy olarak sportif anlamda başarılara ulaşmamız mümkün değil. Biz buna inandığımız için altyapıya büyük önem veriyoruz. Bu sayede başarıların elde edilebileceğine inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

İLGİDEN OLDUKÇA MEMNUNUZ

Konuşmasının devamında Fevzipaşa Spor Kulübü ve Spor Akademisi’ne forma sponsoru olan ART Reklam sahibi Erkan Ahmetoğlu ile Fevzipaşaspor’dan hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Murat Kuyumculuk sahibi Murat Narçın’a teşekkür eden Sabri Akpınar, “Ayrıca Başkanımız Onur Güner başta olmak üzere, Orhan Demir’e, Ertuğrul Çetiner’e, Murat Bakıral’a ve Asil Aydın’a da desteklerinden dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi. Fevzipaşa Spor kulübü ve Spor Akademisi’ne olan ilginin kendilerini oldukça memnun ettiğini belirten Akpınar, okulların kapanmasının ardından bu ilginin daha da artmasını beklediklerini sözlerine ekledi.

EN ÖNEMLİ UNSUR AİLE DESTEĞİDİR

Bugüne kadar Çerkezköy’de spordan sorumlu olan kişilerin yapamadığını, Çerkezköylü ailelerin yapmasını temenni ettiklerini kaydeden Sabri Akpınar, “Ailelerimizden çocuklarının arkasında durmalarını ve onlara destek vermelerini bekliyoruz. Çünkü bu işte en önemli olan unsur aile desteğidir. Gerisi çalışarak çorap söküğü gibi gelecektir. Yeter ki çocuklarımıza inanalım. İnanıyorum ki bir gün bütün Trakya Fevzipaşaspor’u tanıyacaktır” açıklamalarında bulundu.

HAFTADA 2 GÜN ANTRENMAN YAPIYORUZ

Fevzipaşa Spor Kulübü ve Spor Akademisi olarak cumartesi ve Pazar günleri olmak üzere haftada iki gün 10.00-12.00 saatleri arasında Veliköy Stadı’nda antrenman yaptıklarını kaydeden kulüp antrenörlerinden Hasan Barut ise “Çocuklarımıza burada futbolun teknik, taktik ve uyulması gereken kurallarını öğretiyoruz. Bunun yanında daha da önemli olan fairplay, ahlak, güzel konuşma ve saygı konularında da onları bilinçlendirmeye çalışıyoruz. Çünkü spor dostluk ve kardeşliktir. Biz bu bilinci çocuklarımıza şimdiden aşılayabilirsek, başarı da kendiliğinden gelecektir” dedi. 

EĞİTİMDEN TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Futbolun yanı sıra çocukların eğitimlerini de yakından takip ettiklerini ifade eden Hasan Barut, “Sporcularımızın tüm başarılarını aileleri ile birlikte paylaşıyoruz” dedi. Fevzipaşa Spor Kulübü ve Spor Akademisi’nde dayanışma ruhu, arkadaşlık ve birbirine saygının ön planda tutulduğuna vurgu yapan Hasan Barut, “İlgiden oldukça memnunuz. Okullar kapandıktan sonra kulübümüze olan talep daha da artacaktır. Bu nedenle haftada 2 gün olan antrenman periyodunu hafta içine de yayacağız. Bizim amacımız ilçemize yetenekli ve ahlaklı sporcular kazandırmaktır. Fakat bu yolda kesinlikle eğitimden taviz vermeyeceğiz” dedi. 

EKSİKLİĞİ BİZ GİDERECEĞİZ

Fevzipaşa Spor Kulübü ve Spor Akademisi bünyesinde yetiştirilen sporcuların öncelikle Fevzipaşaspor A Takımı’nda değerlendirileceğini belirten Hasan Barut, “Sporcularımızı buradan da daha büyük takımlara gönderme gayretinde olacağız. Biz bu sayede ilçemizdeki sportif başarılar kapsamındaki eksikliği gidermeyi hedefliyoruz” dedi. Velilere şimdiye kadar verdikleri desteklerden dolayı teşekkür eden Hasan Barut, aynı ilgi ve alakayı Çerkezköy halkından da beklediklerini ifade etti. 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10