Özel insanlara, özel doğum günü

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'nin başlattığı 'Doğum günü' etkinlikleri kapsamında Mayıs ayında doğan dernek üyeleri için doğum günü partisi düzenlendi. Bu ayki doğum gün?

Çerkezköy 19.05.2014 14:51:00 0
Özel insanlara, özel doğum günü

Çerkezköy Haber - Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ne üye engellilerden Mayıs ayında doğanlara doğum günü kutlaması düzenlendi.

 

 

ERDOĞAN FIÇICI ÜSTLENDİ

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi, yeni binasında dernek üyeleri için 'Doğum günü' partileri düzenlemeye devam ediyor. Dernek yönetimi tarafından da Mayıs ayında doğan 34 kişi için önceki gün doğum günü partisi düzenledi. Doğum günü partisini bu ay ise Cumhuriyet Halk Partisi Eski Yönetim Kurulu üyesi Erdoğan Fıçıcı üstlendi.

 

 

SEVİNÇLERİNİ PAYLAŞIYORUZ

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkan Yardımcısı Sakine Arslan dernek olarak her ay üyelerin doğum günlerini kutladıklarını ifade ederek “Mayıs ayında ise gerçekleştirdiğimiz partide 34 üyemizin doğum gününü kutluyoruz. Üyelerimizin sevinçlerini paylaşarak kendilerine moral vermeye çalışıyoruz. Doğum gününe sponsor olan Erdoğan Fıçıcı’ya teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklerimiz üyelerimiz için her ay devam edecek” dedi.

PASTAYI BİRLİKTE KESTİLER

Mayıs ayında doğan bütün engellilerin doğum gününü kutlayan Erdoğan Fıçıcı da “Bugün engellilerimizin doğum gününü kutlamaya vesile olduğumuz için çok mutluyum. Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesini çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum. Bütün engellilerimize ve ailelerine sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Hepsinin de doğum gününü kutluyorum” diye konuştu.  Doğum günü partisinde üyeler, kendileri için hazırlanan pastayı hep birlikte kesti. Erdoğan Fıçıcı ve Dernek yönetimi engelli üyelere doğum günü hediyelerini verdi. Engelli vatandaşlar ve aileleri çalan müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10