Kuzulu'dan iş kadınlarına aide-i ziyaret

Tekirdağ'ın Büyükşehir olması ile birlikte ilçe statüsüne dönüştürülen Kapaklı'ya kurucu Kaymakam olarak atanan Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği İ

Kapaklı 22.05.2014 11:55:00 0
Kuzulu

BÜYÜK ÜZÜNTÜ DUYDUK

Ziyarette konuşan Kaymakam Kuzulu, Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan maden kazasında birçok insanın hayatını kaybettiğini anımsatarak “Bu nedenle iş hayatından sosyal hayata ülkenin her alanında büyük bir üzüntü hâkim. Umuyorum ki devletimiz bundan sonra bu tür üzücü olayların yaşanmaması adına her türlü önlemi alacaktır” dedi.

 

 

YAPMAMIZ GEREKENLERİ GÖZDEN GEÇİRMELİYİZ

Trakya sanayisinin durmadan ilerleyen bir lokomotif misali çalıştığını ifade eden Kuzulu “Derneğiniz TAGİD sivil toplum kuruluşları arasında yapmış olduğu faaliyetlerle bölge adına önemli bir kuruluş durumunda. Bu derneğiniz ve bölgemiz adına çok büyük bir artı oluşturuyor. Umuyorum bundan sonraki çalışmalarınızda bölgemiz ekonomisi için yapılan çalışmaların üzerine yeni hedefler koyarak bu başarınız devam eder” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) İşkadınları Komisyonu Başkanı Selda Er de, Soma’da yaşanan facia dolayısıyla ülkenin büyük bir yas içinde olduğunu ifade ederek “Soma ilçesinde yaşananlar hepimizi derinden etkiledi. Bu tür feci kazaların tekrar yaşanmaması adına ülke olarak yapmamız gerekenleri gözden geçirerek bir an önce harekete geçmeliyiz. Orada hayatlarını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet kalanlarına sabır diliyorum umarım bu yaralar çabuk sarılır” dedi.

Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10