Mühendislik okudu, muhtar oldu

Edirne'de Ziraat Mühendisi olma hayaliyle okuyan Bulut Bozan, 30 Mart yerel seçimlerinde Edirne'nin merkez ilçesine bağlı İskender köyünde muhtar oldu.

Bölgede Gündem 26.05.2014 16:21:00 0
Mühendislik okudu, muhtar oldu

VERDİĞİMİZ VAATLERİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Muhtar azalarını da kendisi gibi gençlerden oluşturan Bozan, Trakya’da bir ilk olduğunu söyleyerek, köyüne hizmet için kolları sıvadı. İnsanların genç muhtar görmeye alışık olmadığını ifade eden Bozan "İnsanlar bu kadar genç muhtar görmeye alışkın olmadığı için ilk önce şaşırıyorlar. Umarım diğer ilçelere de örnek olurum. Artık yaşlı beyinlerden kurtulup, yeniliklere değişimlere açık olunması gerek. Bu yüzden köylümüz bana ve fikirlerime güvenip oyunu bana verdi. Ben de bu görev doğrultusunda elimizden gelen bütün imkanları kullanıp köyümüz için gereken ne varsa yapmak istiyorum. Şuan çocuk parkı ve kooperatifçilikle ilgili planlarımız var. Verdiğimiz bütün vaatleri zamanla gerçekleştireceğiz. Bana güvendikleri ve beni muhtar olarak seçtikleri için İskender köyü halkına çok teşekkür ederim" dedi.

GEREKEN ÖNEM VERİLMİYOR

İskender Köyü sakinleri de, Bozan'ın çok yardımsever ve ayrıca Ziraat Mühendisi olduğunu ifade ederek “Biz de kendisine ve yardımseverliğine güvenerek oyumuzu ona verdik. Köyümüz hayvancılık ve çiftçilik açısından çok aktif bir köy, ancak köyümüze gereken önem verilmiyor. Artık köyümüzde yenilikler ve değişim istiyoruz. Genç, aktif, gelişime açık ve kültürlü bir muhtar seçtik. Umarım köyümüz için hayırlı olur” dedi.

 

Haber Merkezi

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10