Dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 'Ülkemizde Meslek Liselerinin Önemi' teması ile düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencil

Çerkezköy 3.06.2014 19:17:00 0
Dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

35 ESER KATILDI

Saat 16.00’da Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü’nde düzenlenen ödül töreninde konuşan ÇOSB  Anadolu Teknik Lisesi Müdür Yardımcısı Hasbi Altuntaş, resim yarışmasına 24 eser katılırken, kompozisyon yarışmasına 11 eserin katıldığını söyledi. Yarışmaya katılan tüm eserlerin birbirinden güzel olduğunu ve jürinin oldukça zorlandığını söyleyen Altuntaş yarışmaya katılan ve dereceye giren öğrencileri kutladı.

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER AÇIKLANDI

ÇOSB resim yarışmasında birinciliği Çerkezköy 75. Yıl Ortaokulu öğrencisi Koray Doğan kazandı.İkinciliği Çerkezköy Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Beyza Müslümet Öztürk elde ederken,ücünçü ise  Kapaklı Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Ceylan Çınar  oldu. ÇOSB’nin Kompozisyon dalındaki yarışmasında birinciliği Gülerçin Koleji öğrencisi Bilge Çetin elde ederken,ikinci Çerkezköy ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi öğrencisi Cansu Kılıç,ücünçü ise Kızılpınar Çok Programlı Lisesi öğrencisi Kader Eser oldu.

HEM İŞ, HEM İŞÇİ ARAYANLARA ÖNCÜLÜK YAPTIK

Çerkezköy Organize sanayi Bölgesi Müdürü Mehmet Özdoğan da ödül töreninde yaptığı konuşmada, bölge olarak sosyal sorumluluk projelerinin devam edeceğini ifade etti.  Bu yarışmanın kendileri için bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu sile getiren Özdoğan “Bu sosyal projelerimiz devam edecektir. Bu aktivitemiz önümüzdeki günlerde daha birçok alanlarda sürecek” dedi. ÇOSB’nin sosyal projeleri arasında iş arayanlarla sanayicileri bir araya getirmek olduğunu da belirten Özdoğan “İstihdamda yeni bir yapılanma başlattık. İş arayanlarla sanayicilerimizi bir araya getirmeye çalışıyoruz. Bu konuda hem iş arayanlara hem de işçi arayanlara öncülük yaptık” dedi.

ÖDÜLLER VERİLDİ

ÇOSB Anadolu Teknik Lisesi’nin yeni binası tamamlandığında ödül törenlerinin okul salonunda yapılacağını belirten Özdoğan, dereceye giren öğrencileri kutladı. Törene katılan dereceye giren öğrencilerin okul müdürlerini ve velilerini de kutladı. Yapılan konuşmalar sonunda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Dereceye giren öğrencilere tablet bilgisayar, kategorilerinde birinci olan öğrencilerin okullarına da notebook hediye edildi.

Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10