Şahin: Muhtarlıklar sadece evrak veren kurumlar değildir

30 Mart seçimlerinde Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarlığına seçilen Recep Şahin, "Muhtarlıklar sadece ikamet ve nüfus cüzdan sureti veren kurumlar değil. Muhtarlıklar, mahallelerinin tüm sorunlarında ?

Çerkezköy 4.06.2014 17:04:00 0
Şahin: Muhtarlıklar sadece evrak veren kurumlar değildir

MAHALLENİN SORUNLARINI BİLMELİ

Muhtarın mahallenin sorunlarını bilmesi gerektiğini söyleyen Şahin, “Bugüne kadar mahallemizde görev yapmış muhtarlarımız mahalle sorunlarıyla gördüğüm kadarıyla pek ilgilenmemişler. Ben boş zamanlarımda mahallemizi dolaşarak sorunları tespit ederek bir rapor halinde yetkili makamlara bildiriyorum” dedi. Mahalle sakinlerinin de muhtar olarak göremediği sorunları kendisi ile paylaşmasını isteyen Şahin “Sorunları yetkili makamlara bir dilekçe ile iletelim ve çözümünü sağlayalım” dedi.

HİZMET İÇİN GÖREVE GELDİM

Saat ve zaman fark etmeksizin her zaman mahallelinin hizmetinde olduğunu ifade eden Recep Şahin “Ben mahalle sakinlerine hizmet için göreve geldim. Bu nedenle telefonum gece gündüz açık. Mahalle sakinlerimiz her zaman beni rahatlıkla arayabilir ve sorunlarını iletebilirler. 7/24 mahalle sakinlerimize hizmet vermek onların sevinçli ve acı günlerinde yanlarında olmayı da kendime görev addettim” dedi.

Haber / Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10